اصلا وزنم یهویی خیلی رفته بالا شدم 120، همش سر درد دارم تازگی و یهو تپش قلب میگیرم دست و پاهام به شدت درد میکنه فیلم 1.سال پیشمو الان دیدم حدود 110 بود ولی خیلییی لاغرتر بودم و خوشتیپ من واقعا یادم رفته آزادی و راحتی یعنی چی، همش گریه میکنم آنقدر قلبم شکسته از درد و ناراحتی که نمیدونم چیکار کنم از طرفی ام امسال سال دومیه که میخوام کنکور بدم و رشته ی مورد علاقمو قبول شم اینم بگم من خیلی سریع همه چیزو متوجه میشم و یاد میگیرم الان بخاطر وزن زیادم همش دلم میخواد بخوابم افسرده شدم و خیلی هم کم خونم مکمل مصرف میکنم دارم رژیم میگیرم چون باید مهر سال بعد به تمام چیزایی که میخوام و هدفام برسم، نمیخوام دست رو دست بذارم و عمرم و رویاهام و اهدافم رو ببینم که دارن از دستم میرن، حالا سوالم اینه کسی بوده با حذف برنج و نون سریع وزنش اومده باشه پایین اینم بگم من نون نمیخورم برنج هم خیلی کم ظهرا میخورم يعني مشکلی با نخوردن ندارم اصلا سبزیجاتم بیشتر ترجیح میدم اصلا وقتی مرغ و گوشت داریم اکثر اوقات من نمیخورم چون حالم بد میشه از بوی گوشت
اول که میتونی رژیم بگیر ولی اگر نشد عمرت رو حروم نکن اسلیو کن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!