2777
2789
عنوان

اگه از شپش و رشک خسته شدی بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 47 پست
خوبه اگر اینجوری باشه  اخه واسه ی خانواده ای ک مبتلاشدن میخواستم بهش بگم اگر حقیقته

محتوی هر ظرف قطره برای ۵ الی ۶ نفر کافیه

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز

🌹🌹🌹

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
خوبه ممنون بهشون حتما پیشنهاد میدم چند روزه درمان میشن ؟ با چند بار مصرف؟

با یکبار استفاده درمان میشن

طول درمان نداره

قطره کیمیا چون موی هر فرد رو تا یکماه واکسینه میکنه حتی اگه شپش زنده هم بیاد روی مو از بین میره

نمیخوام مزاحم کسب وکار شما بشم، ولی محلول لیندان که داروخانه داره هم همین کاربرد محلول شما را داره، زیر 30 تومن

البته اینقدر قوی هست که زن شیرده و باردار، و کودکان نباید استفاده کنن، فقط هم سالی یکبار

ولی همون شامپو پرمترین، یا استفاده از سس مایونز به مدت 8ساعت درروز روی مو، کامل از بین میبره با هزینه کمتر

تجربه من اینه

انشالله همینطور باشه ک میگین

خیالتون راحت

میتونید تو همین سایت هم قطره کیمیا رو سرچ کنید.قبلا کاربرانی که استفاده کردن قطعا تو تاپیکهایی که زدن هست

نمیخوام مزاحم کسب وکار شما بشم، ولی محلول لیندان که داروخانه داره هم همین کاربرد محلول شما را داره، ...

شامپو رو همین که خانمای باردار و بچه های کوچیک نمیتونن استفاده کنن خودش یه معضله. ولی قطره رو خانمای باردار و حتی نوزاد هم میتونه استفاده کنه

تجربه شما پر از سختی شستشو و شونه کشی و اذیت شدن بچه هست.

هدفتون از اینکار رو نمیدونم ولی من کلی مشتری دارم که اول شامپو رو امتحان کردن و نتیجه نگرفتن ولی با قطره درمان شدن

خواسته یا ناخواسته مزاحم کسب و کارم شدین.موفق باشین

باشه ممنون چشم حتما

چشمتون سلامت

ی سوال  کسی ک سرش میخاره و بعد خاروندن لای ناخونش پودر سفیدی جم میشه و گاه پوسته یا زخم از سرش ...

احتمالا بخاطر شپش باشه.چون شپش باعث زخم شدن کف سر هم میشه 

ولی اگه میخواین مطمئن بشین اون سفیدی هایی که به ریشه مو چسبیدن رو بتکونید اگه به راحتی ریخت که شوره هست ولی اگه به سختی جدا شدن تخم شپشه

احتمالا بخاطر شپش باشه.چون شپش باعث زخم شدن کف سر هم میشه  ولی اگه میخواین مطمئن بشین اون سفید ...

اره موهارو ک تکون میده عین بارون سفیدی میریزه 

ولی پوسته کنده شدن از سر علتش چیه