2777
2789

من معلمم  از تدریس آذیتم از طرفی اداره نیرو نداره که بخواد جایگزینم کنه خیلی رفتم پیش معاونت التماسش کردم اجازه بده برم تو اداره  اما هر بار به در بسته خوردم تا اخرین بار که رفتم گریم گرفت  معاونت اموزشی ما یه خانمه گفتش که تو امسال بگذرون خودم کمکت می کنم  بیا درخواست بده میارمت اداره اما همکارامو که گفتم می گن بشنو و باور نکن این خانمه به هرکسی قولی داده زده زیرش  یکی از معلما گفت به من فلان قول داده زده زیرش منم از ناراحتی بازم پاشدم رفتم تا دم درش اما روم نسد برم تو اتاقش برگشتم که بیام بیرون یهو از پشت منو دید گفت کاری داشتی گفتمش نه گفت بیا تو اتاقم ببینم مشکلت چیه رفتم بازم بهش التماس کردم گفت تو برو همش دوماه دیگه مونده بعد دوماه بیا پیشم خودم کمکت می کنم فقط ماسکتو بکش پایین قیافتو ببینم من رژ قرمز زده بودم گفت باشه حالا برو تابستون اخر اردیبهشت بیا پیشم  حالا همش فکر می کنم راست گفت یا دروغ دوستم می‌گه دروغ گفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما برو پیشش وکاریم به اون نداشته باش جدام درخواستتو کتبی بنویس بده رئیس اموزش پرورشتون شاید کاری کرد.ولی خداییش یکم راضی باشید.یعنی چی حوصله تدریس ندارم.پس چرا معلم شدید؟؟مگه همه باید پش میز بشینن؟؟والا من وامثال من که پیراپزشکم هستیم چقدر دوران دانشجوییمون شیفت وکاراموزی واینا الانم چقدر ازمون استخدامی و اینور واونور همچنان بیکاریم.بعد شما یه شعل دولتی وثابت دارید بازم ناشکرید و ناراضی هستید؟؟

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
حالا شما برو پیشش وکاریم به اون نداشته باش جدام درخواستتو کتبی بنویس بده رئیس اموزش پرورشتون شاید کا ...

ببین  پشت میز تنها نیست  شما تابستون میری درحالی که معلما نمیرن حقوتم هم اندازه معلماس عیدم باید بری  تا ساعت ۳ هم باید بمونی گاهی آصافه کاریم باید بمونی عملا سخت تر نعلمی ولی من تدریس اذیتم می کنه دوست ندارم حاضرم استعفا بدم اما نرم سر کلاس  با مادرای بچه ها سرو‌کله بزنم و مدیر و معاون و راهبر

حالا شما برو پیشش وکاریم به اون نداشته باش جدام درخواستتو کتبی بنویس بده رئیس اموزش پرورشتون شاید کا ...

کسی باید کفش یکیو بپوشه باهاش راه بره بعد قضاوتش کنه

یک درصد فکر نمی کردم بگه ماسک بکش پایین

اگه بدونی من اولش که رفتم سر کار چقد چالش داشتم با محیط کار با همکار با رئیس با معاون با ارباب رجوع و... تاپیکاشم بعضیاشون هنوز هس الان بعد یه سال خندم میگیره از نگرانی ها و اذیت شدن های اونموقع 

...
ببین  پشت میز تنها نیست  شما تابستون میری درحالی که معلما نمیرن حقوتم هم اندازه معلماس عید ...

در جریان هستم.مامانم داداشم عموم دوتا زنعموهام عمم شوهرش بچه های عمه دیگم معلمن.ولی خوب سخت یکیو میبرن تک خود اداره.اتفاقا شهر ما کسی دوست نداره بره اداره.به داداشم میگفتن بیا تو اداره قبول نکرد.

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ