2777
2789
عنوان

پسره ۷ سالم مریضه و به سوپ لب نمیزنه چی براش درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
گوشت تازه رو تیکه های کوچولو اندازه هپه قند درست کن بریز توشیشه یا یه پیاز کوچولو که چهار قاچ شده هی ...

مرسی گلم الان تنها شیشه هایی کا دارم واسه سس و کشک یا مربا بوده نمیدونم خوبن یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ممنون گلم شیر بدنیست چون تب داره

اگر قبلا حساسیت نداشته ،نه بد نیست، اما اگر سرفه هم داره بهتره ندید

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
مرسی گلم الان تنها شیشه هایی کا دارم واسه سس و کشک یا مربا بوده نمیدونم خوبن یا نه

اره خوبن فقط سرش حتما فلزی باشه اگه از همون اول بزاری با دمای اب معمولی باهم ب داغی برسه و بعدم زیر اب سرد نگیرب نمیترکه اصلا 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤