دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شیربرنج،فرنی،اش، حلیم، عدسی، آبگوشت، کته گوجه نرم، با آب مرغ کته نرم بپزید ، یا هر چیزی میلش باشه
بهتره اگر بد غذاست توی بیماری غذاهای مورد علاقه اش رو بهش بدید که ضعیف نشه
حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،، ،،،،،،، پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز ،،،،،،،، سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،، همینقدر خوب، همینقدر خطرناکخواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ، منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست،
یه تیکه گوشت بزرگ یاچندتاگوشت متوسط بزارداخل شیشه دردارفلزی،یکم نمک بزن بزارتوقابلمه ک داخلش آب جوش هست بزاردوساعت بپزه خودگوشت آب پس میده ومیپزه بسیارمقوی ومفید
گوشت تازه رو تیکه های کوچولو اندازه هپه قند درست کن بریز توشیشه یا یه پیاز کوچولو که چهار قاچ شده هیچ ابی اضافه نکن سر شیشه که حتما باید فلزی باشه رو خوب کیپ کن بعد یه قابلمه اب ولرم کن شیشه رو بزار داخلش طوری که فقط یک چهارمش بیرون باشه شعله ملایم بزار تا اب بجوش بیاد بعد سر قابلمرو بزارو کمی شعلرو بیشتر کن گوشت خودش اب میندازه و با اب خودس میپزه و بشدت خوشمزس با یکم ابلیمو بعد پخت بده بخوره فقط مواظب باش شیشه جنس خوب باشه نترکه و اینکه بعد پخت ب هیچ وجه زیر اب سرد نگیری شیشرو ک درش بازشه بزار از داغی بیفته بعد بازش کن
✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤