2777
2789
بچه ها منم فردا ترانه رو می برم دکتر هم واسه رفلاکس هم واسه یکی از جوجوهاش اخه خیلی سفت و برآمدست

نگفتین راستی آروغ چطوری می گیرین؟

من نمی تونم همش بشوررمش آخه خونمون سرده
مخصوصا حموم دستشویی

راستی نازی دخترای شماهم یه طوریه ببخشیدا انگار توش پوسته یا کپک یا یه همچین چیزی داره؟
CafeMom Tickers
سلام خواهرا روزان جونم مبارکه تولد رادین جونم.بقیه مامانای جدید تبریک میگم مهرآیین اگه منطورت ترشح سفید یا زرد مثل خودمون که داریم منظورته طبیعیه، دختر منم چندروز اول داشت، بعد تموم شد من به دکترش گفتم گفت به خاطر هورمونای مادره تو بدن جنین که دفع میشه.. بچه ها من شیر حودمو میدم به آدرینا اما چون 2800بود دنیا اومد و ریزست دلم میخواد زود توپول شه روزی 30 سی سی بهش شیر خشک نان میدم، اما فک کنم بهش حساسیت داره صورتش خیلی قرمز میشه..البته قرمز هست همینجوری وقتی زور میزنه که خیلی قرمز تر میشه.شیر خشکم که میخوره دیگه بدتر.پوست صورت نی نی های شمام قرمز میشه?
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکتم بیا بگو لطفا زردی دخملت چنده?زردی دختر من اخرین بار 10 بود اما هنوز چشماش و صورتش زرده..5 بار از بچم آز خون گرفتن، دیگه دلم نمیاد ببرمش آزمایش
سلام زهرا جون خوبی ؟ عزیزم 10 که بالا نیست واسه زردیش بهترین کار اینه بزاریش تو آفتاب به مدت 5-6 دقیقه از پشت شیشه هم خوبه ببین معجزه می کنه من واسه دخملی همین کارو کردم عالیییییییییییییییییی بود امتحان کن ضرر که نداره
اول سفید بود صورتش حالا شده پوست صورتش فقط شده سبزه با قرمز...همه میگن تا چلش برمیگرده رنگش...دوست ندارم رنگ پوستشو الان سروناز یعنی دیگه زردی نداره الان نی نیت?یا کمه?هیچ چیز دیگه ای بهش ندادی?
باشه فردا امتحان میکنم.مرسی از راهنماییت.الان که دارم ترنجبین میخورم خودم واسه زردیش سروناز میگم ممکنه به شیر خشک نان حساسیت داشته باشه از ساعت 2 که بهش دادم هنوز قرمزه قرمزه میخوام وزنش بیشتر شه زودتر بهش شیر خشکم میدم
نه عزیزم من مامانم نمی زاره وگرنه منم می خواستم شیر خشک بدم مثل تو دختر منم سفید بود اما بعد طردیش انگار سبزه شده اما می ره باید صبر داشته باشی نی نی خواهر من همین جوری بود الان 2 ساله بیا ببین سفید سفیده باتید بزاریم کاملا طردیش اط بین بره
اخه من خودمم سبزه ام باباش گندمی انقدر خوشحال بودم این سفیده...دخترم سفید بشه صلوااات سروناز عکسشو نذاشتی تاپیک?
چند کیلو بود دنیا اومد?اگه وزنش خوب بود که لازم نیست بدی منم فقط تا دو سه ماه میدم اونم روزی 30 سی سی. آدرینا هفته پیس شده بود 3 کیلو تازه
خوب ماشالله خوبه دیگه برای چی شیر خشک بدی دختر? من برم قطره دایمیتینو بهش بدم یادم رفته بود، بیدار شه شیر بخوره، از وقتی شیر خشکو بهش دادم مست شده خوابیده