2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها ، تجربه دوستم که همزمان شیر خشک و شیر خودشو میده و نی نیشم تپل اینطور بوده. میگفت شیر خشک میدادم، وقتی شیرمو نمیگرفت ، بهش شیر خشک هم نمیدادم که یهو مجبور شم شیر خشکیش کنم. بچه گریه میکرد شیر خشک نمیداد تا مجبور شه شیر خودشو بگیره. ولی خواهر یه نکته، بهر حال شیر مادر خیلی بهتره. شاید شیر خشک تپل کنه نی نی رو ولی تاثیراتی که شیر مادر میزاره خیلی بیشتره. بازم از پزشک بپرس. یه برادرزادم که شیر خشکی شده بود، والا بیچاره همش مریضه ، همیشه، از الرژی و سرما خوردگی و عفونت .... خیلی دلم میسوزه به حالش که همیشه مریضه. نمیدونم حالا علتش شیر خشکه یا نه. اما جانب احتیاطو رعایت کنیم ضرر نکردیم
من فقط شیر خودمو میدم خیلی اضافه کرده خیلی میخوره
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
سلام نی نی من سینه امو نمیگیره.گاهی شیر خودمو میدوشم میدم اما بیشتر شیر خشک میدم.گاهی انقد کلافه میشم سینه امو نمیگیره و نمیتونه شیر بخوره که ترجیح میدم شیر خشک بدم!
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او
سلام به همه مامانا. خانومی جون منم پسرم نارس اومد با وزن 2200 الانم بعد از یک ماه و نیم شده 2850. البته پسر من رفلاکس داره که تازه 3-4 روزه درمانشو شروع کردیم. دکترش یه سری ازمایشاتی داده برا تیرویید و عفونت ادراری و کلا یه چکاپ کامل. گفت ممکنه تو این چیزا مشکلی داشته باشه که وزن نمیگیره. که البته امروز جوابشو گرفتم عدداش خوب بود بنظرم حالا فردا باز میرم دکتر میام خبر میدم. البته همین ازمایش هم به دلیل دیگه ای داده بود. ولی گفت اگه تیروییدش مشکل داشته باشه ممکنه اختلال تو وزن گیری هم ایجاد کنه. برای واکنش نشون دادنش هم من فکر کنم داری یکم عجله میکنی. هر بچه ای یه جوریه. بعد هم سعی کن مثلا یه رنگ تند مثل قرمز برداری و خیلیی خیلییی اروم حرکتش بدی که بتونه پیداش کنه. وقتی سریع تکون بدی بچه نمیرسه بهش.