2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
بعد این که ترسم از زایمان ریخت. اونجا هر روز چندین و چند نفر اومدن طبیعی و سزارین زاییدن فردام مرخص شدن بدون هیچ مشکلی رفتن سر خونه زندگیشون. نکته ی بعد هم اینکه دکترم رو بالاخره پیدا کردم. البته هنوز نرفتم پیشش عصری باید وقت بگیرم. ولی یکی با مشخصاتی که می خواستم یافتم و یکی دیگه هم رزرو که اگه این خوب نبود.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من برعکس میرم دکتر اروم میشم...مخصوصا حالا که هر ماه دکترم قرار با دستگاهش صدا قلب نینی و واسم بزاره

شاید دورا بستگی به دستگاهش داره یا قلقی داره که باید دست دکتر بیاد نمیدونم ولی واسه من 5 ثانیه هم نشد که پیداش کرد
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
مرسی مهناز جون. برای کنترل فشارم قرص دادن و دیگه الان مشکلی ندارم. واقعا حالم هم بد نبود ولی خب به قول خودشون این بچه گلدن بی بی هست و می خوان خیلی مواطبش باشن. هی یکی یکی میبینم چه دکمه هایی کار نمیکنه... هر چی بی نقطه گذاستم خودتون توی ذهنتون ویرایس کنین.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
مامان گلی ها دکتر برای شما هم آز دوم نوشته؟، برای من نوشته با این که آز اولم خوب بود ولی چند تا از دورو بریهام که اونام حامله هستن فقط آز اول دادن دومی رو دکترشون گفته لازم نیست چه جوریهاس؟اطلاعات رو بریزین رو دایره!!!!!
مامان آرمیتا جون
مهناز بستگی به دکتر داره
مثلا دکی من آز اول و گفت مهم نیست سونوش مهمتره....بعدش این یکی و گفت آز دوم تریپل مارکر که مهمه و واسم نوشت
ولی سونوش و ننوشته فعلا
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )