2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
یعنی من آز اول و ندادم فقط سونو دادم
آز دوم و قرار بدم بجاش سونو و فکر کنم ندم اخه ننوشت برام فعلاااا...شایدم بزاره هفته های بالاتر بجاش یک سه بعدی بنویسه برام
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل گلی صبحونه بخیر
خونه نو مبارک،اینجا دوباره باید اطلاعات بدیم?
اسمم تو لیست صفحه اول نبود :(
فرناز....مشهد.....32.....۹مرداد.....۱۶اردیبهشت...اول....نامشخص...
خدایا دوباره یکی از فرشته هات امد تو دلم،سپاسگزارت هستیم.این کوچلو رو به ما ببخش!!!
فینگیلی من 14 هفته و 5 روزم بود رفتم آز تریپل یعنی آخر 15 بودم. نه من مشهدم تهران نیستم. اما خدا رو شکر خوب بود. راستی تو تهوعت خوب شد؟
فروش عطرهای فرانسوی با قیمت بسیار نازل http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1103243
سلام مامانای گل گلی صبحونه بخیر
خونه نو مبارک،اینجا دوباره باید اطلاعات بدیم?
اسمم تو لیست صفحه اول نبود :(
فرناز....مشهد.....32.....۹مرداد.....۱۶اردیبهشت...اول....نامشخص...
خدایا دوباره یکی از فرشته هات امد تو دلم،سپاسگزارت هستیم.این کوچلو رو به ما ببخش!!!
بچه ها جاتون خالی یه عالمه به خرید ه بودم دیدم دارن خراب میشن شروع کردم به کدبانو گری یه مربای به درست کردم بیا و ببین واقعا عالیه من که از مربا بدم می اومد یه سره دارم میخورم خالی خالی یاتو صبحونه یا عصرونه خیلی حال میده
«الَّذینَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکرِ اللَّهِ أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» (الرعد – 28)
برای من سونو هم نوشته، راستی منم جمعه حالم خوب نبود رفتم بیمارستان فشارم 14 بود وتپش قلب زیاد میخواستن بستری کنن یه روز تا ببینن قلبم چرا اینقدر تپش داره من بخاطر دختر کوشولوم نموندم خودشو تو همون 4 ساعت که اونجا بودم کشته بود. خداروشکر مشکل خاصی نداشتم فقط گفتن باید برم متخصص قلب اکو بشم فکر کنم مامان مهدیارم اکو کرد خبر دارید چی شد؟ بعدشم منو سونو فرستادن ماشاالله جوجه گلی بزرگ شده بود شیطونی میکرد
مامان آرمیتا جون
اره مینا سه بعدی خوب نیست الته بستگی به مهارت دکتر و دستگاهش هم داره
مثلا اینجا یک دکتر خیلی ماهر هست که همه باردارا و بلا استثنا میفرسته سه بعدی فقط پیش یک نفر میگه اون ماهر و میدونه درجه دستگاهش چقدر باشه و چقدر طولش بده که اب جنین گرم نشه ...معتقد که فایده اش میچربه بر ضررش
چون فایده ای که داره کل اعضای بچه و میشه چک کرد و مخصوصا کلیه نینی و میشه فهمید سالم یا خدایی نکرده نه و جنسیت هم که دیگه 100 درصد درست میگه
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
منم از اول رو که دادم خوب بود دیگه چیزی نگفت برا 12 اذر وقت سونو انومالی دارم نمیدونم اون موقع برام از مینویسه یا نه