2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
چیزیم نبود بابا این دکترا شلوغش کرده بودن. فشارم کمی رفته بود بالا ورداشتن بستریم کردن همه ی تعطیلاتمو به فنا دادن دو روز نبودم کیبردمو ورداتن الان رفتم از انبار یکی آوردم بعصی کلیداش کار نمیکنه الان دنبال ص نقطه دار می گردم که صدای ز میده
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا فینگیلی بهم رژیم غذای خرگوش دادن. هر چی شیرینی خورده بودم بسمه دیگه حتی میوه شیرین مثل انگور یا موز هم نباید بخورم. هی گفتی کار دستت میده ها... کو گوش شنوا. نمک هم تعطیل. به سلامتی یه کیلو لاغر شدم
sسلام به همه خوبین خودتون و نی نی هاتون؟ من صفحه های قبل نخوندم. ایشالا که همه سالم باشن. تاپیک جدید مبارک. دیگه اینجا بیایم نه قبلیه؟ من آز تریپل مارکر هفته پیش دادم. دیروز هم جوابشو نشون دادم خدا رو شکر خوب بود. واسه 2 هفته دیگه برام سونو نوشته که همون موقع ایشالا قطعی جنسیت بگه دیگه. دیروز مامای دکترم یهو صدای قلب برام گذاشت تا حالا نشنیده بودم خیلی خوب بود
فروش عطرهای فرانسوی با قیمت بسیار نازل http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1103243
اول اینکه دیدم نسبت به بیمارستان دولتی عوص شد. فکر می کردم بخوام زایمان کنم باید 48 ساعتی قید همه چی رو بزنم و تحمل کنم. درحالی که واقعا رسیدگی شون خوب بود. نمیگم روی سر می ذاشتن حلوا حلوا میکردنا... ولی خوب بود به همه ی نیازهای آدم میرسیدن. یکی بود بیاد ببینه چته.
به سلامتی نیکی
هفته چندی که رفتی آزمایش تریپل دادی؟تهرانی؟کجا آز دادی؟

منم دیروز دکترم یهوووو گفت بخواب رو تخت...من و میگی رنگ و روم پرید فکر کردم معاینه زنان میخواد بکنه

بعدش گفت بلیزت و بزن بالا یکم بعد تا یکم ژل زد فهمیدم میخواد لابد نینی و معاینه کنه که یهوووو صدای قلبش اومد
چند دقیقه گذاشت صدای قلبش و بشنوم با صدای زیاااااد
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
2810