2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای کوچولوهای خوردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 10888 بازدید | 198 پست
الشن جون. لعاب برنجو با نبات دادی؟
بله بعد از اون، حریره و فرنی هست...
تم‌های خلاقانه و زیبا، کیفیت بی‌نطیر، قیمت استثنایی .... خدمات جشن‌ شادیکا.... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=992506&PageNumber=1 ایمیل: shadika.kidtheme [at] gmail.com اینستا: @shadika.kidtheme
فری جان بله با نبات دادم
تی تی دخترم پایان 4 5350 بود وزنش خیلی کمه
دیدم اینجا اکثرن پایان 4 شروع کردن منم گفتم بدم ببینم چی میشهه ک دوست نداشن لعاب برنجو
فردا میبرمش پپیش دکترش ببینم دکترش چی میگهه راجع ب شروع غذا کمکی
خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس
تقدیری مبارک
تا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم شیر خشک می خوره اونم بزور کلا کم اشتهاس اعصابمو خورد کرده هر 2.5 ساعت بزور 60 تا می خوره
تقدیری مبارک
شما خودت کی شروع کردی غذا رو برا دخترت؟
دختر شما وزن بدو تولدش چقدر بود؟؟
دختر من 3350 یعنی تو 4 ماه فقط 2 کیلو اضافه کرده
تقدیری مبارک
کم اشتهاییش بخاطر رفلاکسشه
اونایی ک رفلاکس شدید دارن میل ب شیر خوردن ندارن با اکراه و اگه خیلی گشنه باشن می خورن
حالا بنظرت باز ببرمش پیش متخصص تغذیهه کودک؟؟؟مگه چ علت دیگه ای میتونهه داشته باشهه؟؟؟؟؟
تقدیری مبارک
سلام
الشن جون غیر از رفلاکس آلرژی هم میتونه باعث کمبود وزن بشه. حتی ممکنه رفلاکس هم از عوارض آلرژی باشه. نمیخوام بگم دخترت آلرژی داره اما این گزینه را هم بررسی کن. مواردی مثل خشکی پوست، اگزما، قرمزی مقعد، کم خوابی، بی قراری، خارش چشم و گوش و دهان، سرفه، خس خس و... را تا حالا تو دخترت دیدی؟
البته خیلی از این علایم با رفلاکس مشترک هستند اما پسر من که مشکلش شدید شده بود و از رفلاکس بود با رژیم من علاوه بر رفع علایم دیگه رفلاکسش هم کامل برطرف شد
Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Pregnancy tickers
سلام
مامان مهربون
دخترم این علایم رو داره:بی قراری کم خوابی (ک الان بهتر شده)خارش چشم (موقع خاب فقط چشماشو می خارونه)نمی دونم هم بچه ها اینطورین یا نه ولی بخاد بخابه چشاماشو می خارونه.سرفه خس خس
البته من20 روزه شیر خشک می دم فقط یعنی بچه های شیر خشکی هم دچار الرژی میشن؟
تقدیری مبارک
دکترش گفت شیر خشک ب بلاک ای ار مخصوص رفلاکسش بدیم
یعنی مواد پروتئینی ک تو شیر خشک هست الرزی میلره؟؟؟
امروز وقت دکترشه تا حالا دکترش حرفی از الرزی نزده امروز خودم بپرسم ببینم چی میگه
تقدیری مبارک
تی تی جان 1 ماهه مشغول گرفتن نمونه ادرارم بخدا
نمی تونم ادرار جمع کنم
امروز کیسه ادرار گذاشتم ببنم چقدر جمع می شه حتما خیلی باید باشه ا بتونن از بگیرن یا در حد چند قطره کافیه؟/
تقدیری مبارک
ممنون عزیزم امروز بالاخره یکم ادرار جمع کردم خدا کنه عفونت نداشته باشه چون عفونت داشته باشه بستری می کنن نه؟؟؟
بخشیدمن خیلی پر حرفی کردم امیدوارم ناراحت نشده باشین بخاطر پر حرفیم اونم بحثی غیر از بحث تاپیک
می دونید ک مادره و هزار دغدغه جورواجور بخاطر نینیش
تقدیم ب همتون
تقدیری مبارک
سلام الشن جون
خارش چشم موقع خواب ربطی به آلرژی نداره
علایمی که گفتی بین رفلاکس و آلرژی مشترک هستند
مهمترین و شایع ترین ماده آلرژی زا پروتئین گاوی هست که تو لبنیات و گوشت گاو هست
شیر خشک مخصوص آلرژی هم فرق داره و پروتئینش را شکستند
اگر دخترت شیر خودت را میخورد میتونستی یکی دو هفته خودت رژیم بگیری اگر بهتر میشد معلوم بود آلرژی هست و رفلاکس هم عارضه آلرژی که چون منبعش حذف نشده درمان نمیشه
Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Pregnancy tickers
سلام فری جون خوبی نینیا خوبن. خواهر جان شاطره برای چی خوبه که به نی نی میدی؟ پسر منم بعضی شبا با گریه بیدار میشه اگه خوبه منم عرقش رو بدم بخوره. ممنون میشم راهنمایی کنی خانومی قابل ذکر هست که پسر من غذای کمکی می خوره
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد
لیلی جون، کارکرد شاطره، شبیه نعناست یکم، اما یبوست نمیاره...
بعدم، من دمکرده یا جوشونده شاطره رو میدم بهش، عرقش رو نه فعلا.
تم‌های خلاقانه و زیبا، کیفیت بی‌نطیر، قیمت استثنایی .... خدمات جشن‌ شادیکا.... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=992506&PageNumber=1 ایمیل: shadika.kidtheme [at] gmail.com اینستا: @shadika.kidtheme
اگه دلدرده، احتمالا واسش خوب باشه.
سلام من با فرنی شروع کردم فقط باشیر خشک میشه کمک کنید آخه میگن شیر خشک نباید حرارت ببین خوب من چقدر اب اولش اضافه کرد؟
سفری به دوردنیاست، وقتی دستانم تا انتها رویت را نوازش می کند
2810