2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4434009 بازدید | 117674 پست
نه خودم خواستم از دکتر وقتی ان تی رو نوشت سل فری هم بنویسه،ان تی گفت خوبه و مشکلی نیس ولی خب دکتر گف ...

ان شاالله که همه چیز خوب و به خوشی میگذره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم،کلا خیلی نگرانم،آزمایش سل فری هم خوب باشه بازم تا دنیا بیاد از نزدیک ببینمش نگران سلامتیش ...

همه همینجوری ولی خوب سعی کن استرس نگیری

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ممنونم عزیزم،بلد نیستم. دیگر بزارم،آره آن تی ممکنه درست نباشه،شنبه آزمایش سل فری دارم،نتیجه اون که ب ...

مبارکه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت،شما آزمایش غربالگری دادین؟

بعد چه ویارهایی داری؟

منم رفتم آن تی ولی گفتم اگه هم معلومه جنسیت نگن چون مطمئن نیست.

مبارکه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت،شما آزمایش غربالگری دادین؟ بعد چه ویارهایی داری؟ منم رفتم آن تی و ...

مرسی عزیزم،شمام همینطور انشاالله نی نی ت رو به سلامت بغل بگیری❤️من آزمایش غربالگری رو انجام ندادم فقط سونو آن تی رو انجام دادم،چپن میخواستم سل فری رو انجام بدم دیگه لازم نبود آزمایش رو انجام بدم.ویار من فقط دو سه هفته ای هست دلم ترشی میخواد قبلش هیچ چی،دیگه به جز چیزای چیز خاصی فعلا هوس نمیکنم،ولی خب از کوبیده و جوجه بدم میاد

سلام خانما من 3 فروردین پریود شدم رو 16 سیکلم یعنی از دیروز تا امروز به مدت بک روز لکه بینی قهوه ای داشتم کمر درد و دل درد هم داشتم ینی میتونه لانه گزینی باشه؟امروز هم خیلی بدنم خسته هستش

درسته آن شاله که خيره  پس حالت تهوع نداری؟

دارمممم،دو ماه اول نداشتم ولی یک ماهه دارم،امروز صبح آنقدر عق زدم گلوم خون اومد،هر روز با تهوع بیدار میشم بعضی روزا بهم فرصت میده که سریع یه نصف دمیترون بخورم بعضی روزا نه دیگه مستقیم از تخت به دستشویی، بعضی روزا با همون نصف دمیترون که صبح میخورم اوکی میشم بعضی روزا شده که سه یا چهار بار خوردم،البته هربار نصفه،نگران هستم دوست ندارم دمیترون نخورم ولی واقعا نمیتونم،حالا روزایی که حالم بهتره و یک نصفه میخورم هیچ چی بقیه روزا که بیشتر میخورم عذاب وجدان دارم،اگه ویارم از اول شروع شده بود الان دیگه تموم میشد،مال من تازه شروع شده😑تازه که،یکماهی میشه،امروز رفتم سل فری رو دادم چهار میلیون و صد شد،فکر میکردم بیشتر بشه.جوابش دوازده روز دیگه میاد.

دارمممم،دو ماه اول نداشتم ولی یک ماهه دارم،امروز صبح آنقدر عق زدم گلوم خون اومد،هر روز با تهوع بیدار ...

واقعا سخته من صبا با استرس همین اوغ زدن پامیشم ،ان۳در بهش فکر میکنم بدتره🤢

الان متنفر از بوی پیاز داغ همسایه ها🤮

من که دکترم گفت فقط یه جا آزمایشتو بده چون اون فقط میده نیلو تهران بررسی کنه،ما قم هستیم.

واقعا سخته من صبا با استرس همین اوغ زدن پامیشم ،ان۳در بهش فکر میکنم بدتره🤢 الان متنفر از بوی پیاز ...

دیگه چاره ای جز صبر نداریم،من مشهدم،شما سل فری دادی؟یا آزمایش آن تی؟من فقط سونوی ان تی و سل فری،راستش من سر. در نمیارم از آزمایشگاهی تخصص،دکترم دوتا آزمایشگاه بهم گفت برای سل فری میتونی بری،یکیشو انتخاب کردم رفتم