|
مشاهده متن کامل بحث +
4434009 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مبارکه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت،شما آزمایش غربالگری دادین؟ بعد چه ویارهایی داری؟ منم رفتم آن تی و ...
مرسی عزیزم،شمام همینطور انشاالله نی نی ت رو به سلامت بغل بگیری❤️من آزمایش غربالگری رو انجام ندادم فقط سونو آن تی رو انجام دادم،چپن میخواستم سل فری رو انجام بدم دیگه لازم نبود آزمایش رو انجام بدم.ویار من فقط دو سه هفته ای هست دلم ترشی میخواد قبلش هیچ چی،دیگه به جز چیزای چیز خاصی فعلا هوس نمیکنم،ولی خب از کوبیده و جوجه بدم میاد
سلام خانما من 3 فروردین پریود شدم رو 16 سیکلم یعنی از دیروز تا امروز به مدت بک روز لکه بینی قهوه ای داشتم کمر درد و دل درد هم داشتم ینی میتونه لانه گزینی باشه؟امروز هم خیلی بدنم خسته هستش
دارمممم،دو ماه اول نداشتم ولی یک ماهه دارم،امروز صبح آنقدر عق زدم گلوم خون اومد،هر روز با تهوع بیدار میشم بعضی روزا بهم فرصت میده که سریع یه نصف دمیترون بخورم بعضی روزا نه دیگه مستقیم از تخت به دستشویی، بعضی روزا با همون نصف دمیترون که صبح میخورم اوکی میشم بعضی روزا شده که سه یا چهار بار خوردم،البته هربار نصفه،نگران هستم دوست ندارم دمیترون نخورم ولی واقعا نمیتونم،حالا روزایی که حالم بهتره و یک نصفه میخورم هیچ چی بقیه روزا که بیشتر میخورم عذاب وجدان دارم،اگه ویارم از اول شروع شده بود الان دیگه تموم میشد،مال من تازه شروع شده😑تازه که،یکماهی میشه،امروز رفتم سل فری رو دادم چهار میلیون و صد شد،فکر میکردم بیشتر بشه.جوابش دوازده روز دیگه میاد.
من خودم باردارم اما علایم خاصی ندارم،فقط پریودیم ده روزه عقب افتاده و یکمم سینه هام سفت شده ،بارداری قبلیم پوچ بود خیلی نگرانم دعا کتید این بار سالم باشه
واقعا سخته من صبا با استرس همین اوغ زدن پامیشم ،ان۳در بهش فکر میکنم بدتره🤢 الان متنفر از بوی پیاز ...
دیگه چاره ای جز صبر نداریم،من مشهدم،شما سل فری دادی؟یا آزمایش آن تی؟من فقط سونوی ان تی و سل فری،راستش من سر. در نمیارم از آزمایشگاهی تخصص،دکترم دوتا آزمایشگاه بهم گفت برای سل فری میتونی بری،یکیشو انتخاب کردم رفتم