2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436032 بازدید | 117674 پست
اره سه بار شندیدم منم صدای قلبشو بعد قطع کردن توپر چیه؟ن بابا حتی نمیزارن گوشی هم ببریم داخل

چرا نمیزارن،موقع سونوی تشکیل قلب من با شوهرم رفتم گفتیم صدای قلبش و پخش کرد شوهرم از مانیتور فیلم گرفت

کسایی ک حامله هستین مبارک باشه مامان شدنتون ایشالا بسلامتی میشه لطفا بگین علائم بارداریتون اولا چطو ...

من دچار بیخوابی شده بودم،شبا خوابم نمیبرد،فشارمم رفته بود روی چهارده،از موعد پریودم تا سه چهار روز درد پریود داشتم و هر لحظه فکر میکردم پریود شدم،دیگه پنج یا شش روز بعد موعد بود که بی بی چک زدم و مثبت بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام،مثل منی که،منم اوایل دوغ و چیزای شور دوست داشتم،الان چیزای ترش،من هفته سیزدهمم،خورد به تعطیلات، ...

ای جانم عریزم ، غربالگریو قبل ۱۴ هفتت باید بری یعنی تا ۱۳ هفته و ۶ روز فرصت داری دیر نرو 

کسایی ک حامله هستین مبارک باشه مامان شدنتون ایشالا بسلامتی میشه لطفا بگین علائم بارداریتون اولا چطو ...

عزیزم علائمتو باید نسبت به ماه های قبلت مقایسه کنی مثلا من ماه های قبل نزدیک پریودیم یا ترشح نداشتم یا اگه داشتم فقط یک روز بود درحالی که اون ماهیی که باردار بودم همش ترشح داشتم ، حالت تهوع نداشتم ، درد پریودی داشتم ، خیلیم غذا میخوردم ، بی بی چکمم تا ده روز بعد عقب انداختنم منفی بود دیدم پریود نمیشم رفتم ازمایش گفتن بتات بالا هزاره (میخوام بگم به بی بی هم نمیشه اعتماد کرد

ای جانم عریزم ، غربالگریو قبل ۱۴ هفتت باید بری یعنی تا ۱۳ هفته و ۶ روز فرصت داری دیر نرو 

آره نگران شدم،بعدش حساب کردم دیدم وقت دکترم قبل هفته چهارده هست دیگه میرم بنویسه و سریع میرم انجامش میدم.

آره امروز رفتم،اصلا فکر نمی‌کردم جنسیتش تو این مرحله مشخص شه و چیزی هم نپرسیدم،چون میخواستم موقع تعیین جنسیت به جز شوهرم یکی دیگه هم بیاد که نتیجه رو به اون بگن و یه جشن کوچیک تعیین جنسیت بگیریم،که یهو دکتر وسط کار گفت بچه دختره😅خلاصه که خیلی خوشحال شدیم فهمیدیم جنسیت بچه مونو

آره امروز رفتم،اصلا فکر نمی‌کردم جنسیتش تو این مرحله مشخص شه و چیزی هم نپرسیدم،چون میخواستم موقع تعی ...

مبارکه عزیزم پس تیکر بارداریت کوووو.در ضمن اگه آنتی گفته خیلی روش حساب نکن قطعی نیست البته اگه جایی که رفتی فرد با تجربه ای بوده احتمال درست گفتنش زیاده .منو گفت پسره انومالی گفت دختره.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
مبارکه عزیزم پس تیکر بارداریت کوووو.در ضمن اگه آنتی گفته خیلی روش حساب نکن قطعی نیست البته اگه جایی ...

ممنونم عزیزم،بلد نیستم. دیگر بزارم،آره آن تی ممکنه درست نباشه،شنبه آزمایش سل فری دارم،نتیجه اون که بیاد دیگه قطعیه،کوروموزماش نشون میده دختره با پسر،ولی فکر کنم تا جواب آزمایش بیاد چند روزی طول بکشه

ممنونم عزیزم،بلد نیستم. دیگر بزارم،آره آن تی ممکنه درست نباشه،شنبه آزمایش سل فری دارم،نتیجه اون که ب ...

مگه آزمایشت ریسک زده بود رفتی سلفری؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
مگه آزمایشت ریسک زده بود رفتی سلفری؟

نه خودم خواستم از دکتر وقتی ان تی رو نوشت سل فری هم بنویسه،ان تی گفت خوبه و مشکلی نیس ولی خب دکتر گفت سل فری دقتش خیلی بالاس،امروز بعد ان تی رفتم سل فری گفت شنبه قبل ساعت ده صبح بیا مدرک شناسایی و پرونده پزشکیت رو هم بیار،گفتم اگه به جز سل فری آزمایش دیگه ای هم هست انجام بدم گفتم نه،سل فری آزمایش کامل و جامعیه،توکل به خدا برم آزمایش بدم خیالم راحت شه