2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439231 بازدید | 117674 پست
پس شما که دوتا بچه داری خودت استادی تیر کشیدن واژن من داشتم حتی تو هفته های پنج و شش و اینام داشتم ا ...

نه بابا الان کاملا صفرم انگار 😅😅🙄🙄🙄😯😯😯

میگم من واقعا فکر نمیکردم باردار بشم که بدون آمادگی هستم کلا 🙁🙃😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فاطمه جون شمام مثل من بچه اولته؟من الان داخل هفته هشتمم هنوز هوس هیچ چی ندارم،هیچ چی

قلبش تشکیل شد ؟ اره عزیزم منم بچه اولمه منم هوس خاصی ندارم ولی غذای شور فقط دوست دارم مثل کشک یا هرچی که نمک داشته باشه ولی شیرینی و ترشی هردو رو دوست دارم مثلا الو ترش دوست دارم با شیربرنج😂😂 

ازمایش دادم وگرنه بی بیم که منفی میشد اره خداروشکر عزیزم ، میگم ویارت از کی شروع شد؟ چند هفتته ؟ قلب ...

قربونت بشم من خانم enmo که در مورد بی بی چک روژان پرسیده بود ریپلای کردم شمارو که می‌دونم بارداری😍😍😍من از اول هفته هفتم،الان اول هفته هشتمم،قلبش هم پریروز رفتم آره تشکیل شده بود و اوکی بود.

قلبش تشکیل شد ؟ اره عزیزم منم بچه اولمه منم هوس خاصی ندارم ولی غذای شور فقط دوست دارم مثل کشک یا هرچ ...

آره عزیزم،من اولش که فهمیدم باردارم خیلی خیلی میام به شوری بود،الان اصلا میل به هیچ چی ندارم،هیچ هوسی،دلم میخواد اصلا گرسنه نشم😢شوهرم میگه لاغر شدی

قربونت  من هنوز باورم نمیشه 😅😭😍 اصلا باورم نمیشه باردار باشم چون خیلی الکی بود رابطه مون و ...

مبارکه 😅اینجوری بدون تلاش خیلی مزه میده😅من ماه ششم اقدام بودم و دیگه قرار بود بریم دنبال دکتر،که نی نی تشریف آورد

مبارکه 😅اینجوری بدون تلاش خیلی مزه میده😅من ماه ششم اقدام بودم و دیگه قرار بود بریم دنبال دکتر،که ن ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوش اومده ان شاالله بسلامتی بغل بگیری نی نی کوچولو رو😍