2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3216 بازدید | 712 پست

استارتر عزیز قربون دل مهربونت انشالله خانوم شفیع هممون باشه و شما حاجتروا و سلامت و بی نیاز باشی

تورو خدا منو خیلی دعا کن به خانوم بگو کمکم کنه راه درست و از غلط تشخیص بدم یه نشونه بهم بده که دارم واسه این خاستم پافشاری میکنم پشیمونی داره یا نه اسمم مهدیست به نیت ازدواج حسین و مهدیه حاجتمو بده بریم پابوسش اونجا عقد کنیم باهم😔♥️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای منم دعا کن انتقالیم جورشه و به صلاح من و خانوادم باشه

الهی هرچه زودتر به خواسته هات برسی ان شاالله عزیزم 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

سحر مشکلاتم حل بشن گرفتاریام درگیریهای ذهنیالتماس دعا

سحر جان حاجت روا بشی زودتر ان شاالله عزیزم 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

چشامو عمل کنم عملم خوب پیش بره🙂🙂

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

مهربون ترین 

برای عزیزانم دعا کن 

برای داداشم 

برای سلامتیش و طول عمر زیاد 

خدا به راه راست هدایتش کنه 

ممنونم ان شاالله اجرت با فاطمه زهرا (س)

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

اسم رو نمیتونم بگم  مستععار سمبل

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مونا هستم...میشه دعا کنی به دلم یک نگاه بکنن و این دلشوره و آشوب و اضطراب بی مورد رو بردارن؟

میشه برای شادی روح پدربزرگم دعا کنی؟

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

الهی هرچه زودتر به خواسته هات برسی ان شاالله عزیزم

گلم میشه برا منم دعا کنی 

برا نام کاربریم 

برای اینکه بخیر تموم شه چیزی که میخوام

ممنون💚

از طرف من به محبان من بگو اگه تنها شدن منو صدا بزنن ... امام زمانم 💜  اللهم عجل لولیک الفرج    "خواننده ی خاموش و گاهی ام تاپیک های قفل شده میزارم "