2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه استاد دارم متاهله ولی فالووینگش پر دخترا و زنای پلنگه...

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

عمرا 

خودمم اینطوری نیستم اینمدلی هم نمیپسندم 

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

من ی آقا پسری رو خیلی وقته دوسش دارم .. 

تو اینستا فقط منو و ابجیش فالو داره 

کل فالووراهاش پسرن 

مذهبیه 

پسر مودبببب 

حس میکنم اونم علاقه غیر مستقیم ... 

استوری هامو زود سین میکنه 

فقط یک بار اونم س ماه پیش استوری مو ریپ زد درباره درس دانشگاه بود 

خیلی کوتاه حرف زد ... 

🥲استوری های مذهبی مو لایک میکنه 

ولی عکس خودم نه موهام پیدا نیست

نمیدونم چیکار کنم 🥲🥲🥲💔

هیچی موندنی 

من ی آقا پسری رو خیلی وقته دوسش دارم .. تو اینستا فقط منو و ابجیش فالو داره کل فالووراهاش پسرن مذهبی ...

خب روش نمیشه عکس خودتو اایک کنه مگه نگفتی مذهبیه 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

بعله شوهرم همین طوریه😁

البته خب پیج کاریشه 

پیج مغازه هس

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

فالو نداره تو رو پس چجوری استوری هات میبینه

نه بین پیج من خصوصی هست 

چند روز پیش درخواست داد داداشش من قبول نکردم 

از اون جایی که آقا پسر منو فالو داره 

برا اون فالوور های مشترک رفته و دیده .. 

هیچی موندنی