2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440562 بازدید | 117674 پست
شنبه ولی چند ساعت بعدش دو خط افتاد دیگه نمیدونم مثبته یا منفی

الان حدود یه هفته گذشته دوباره بزن .اگه باردار بشی معلوم میشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان حدود یه هفته گذشته دوباره بزن .اگه باردار بشی معلوم میشه

قرار بود امروز بزنم بعد یه حسی بهم گفت تا جمعه صبر کنم یکم استرس دارم 😑 زیر دلم و سمت راستم یهو میگیره ول میکنه ، نوک سینه هامم هنوز درد میکنه تروخدا دعا کن باردار باشم من از دکتر و... متنفرم😭😭 میگم اگه تنبلی تخمدان باشه سطح lh میگن نامنظمه درسته ؟ من کیت زدم دقیقا وسط سیکلم پرررنگ شد دوتا خطش فقط دارم میگم خدایا سالم باشم 😭😭

قرار بود امروز بزنم بعد یه حسی بهم گفت تا جمعه صبر کنم یکم استرس دارم 😑 زیر دلم و سمت راستم یهو میگ ...

باشه حتما فردا صبح بزن.lhچیه؟اصلا نمی‌دونم من از سونو فهمیدم تنبلی تخمدان دارم فولیکول های ریز خیلی داشتم.علامت تنبلی نامنظم بودن سیکل بعضیا مثل من که خفیف داشتم منظمه‌.اما خونریزی شدید .موهای زاید زیاد اینا علامتاشه.بی حالی هم هست.ان شاا... بارداری عزیزم.😍😍

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
باشه حتما فردا صبح بزن.lhچیه؟اصلا نمی‌دونم من از سونو فهمیدم تنبلی تخمدان دارم فولیکول های ریز خیلی ...

من موی زائد ندارم ، هنو قبلا اطراف سینم چندتا موی بزرگ در میومد البته نه خیلی در حد دو سه تا ولی الان که نگاه میکنم میبینم خیلی ظریف تر شدن ناگفته نمونه اون چندتا مو از بعد بلوغ همراهم بودن و حتی موقعی که فولیکول خوب داشتم خون ریزیم شدید نبود مثلا رو نوار خیلی کم میومد فقط وقتی سرویس میرفتم ببخشید لخته لخته میومد بعد من درد پریودیمم کم بود بی حالیو دقت نکردم ولی الان یکم حالم بده معدم یجوریه 🤦 

من موی زائد ندارم ، هنو قبلا اطراف سینم چندتا موی بزرگ در میومد البته نه خیلی در حد دو سه تا ولی الا ...

خوب بعضی ها همه علامات رو ندارن پریودیات منظم بود؟ان شاا... که بارداری .من که دلم روشنه.همین امشبم بزنی مشخص میشه ولی خوب با ادرار اول صبح بهتره.

خوب بعضی ها همه علامات رو ندارن پریودیات منظم بود؟ان شاا... که بارداری .من که دلم روشنه.همین امشبم ب ...

اره خوب بود منظم مال دوسالو نوشتم به دکتر نشون دادم گفت پریودیات خوبه ، میدونی حس خودمم میگه باردارم ، نمیدونم چرا ، من بی بی چک باور کن خودم با دعوا خریدم ، همش میگم خدایا اگه باردار نیستم پریود شدم الکی بی بی چک حروم نکنم باور کن با زحمت رفتم خریدم 😭😭 نه پریود میشم نه دل دارم بزنم منفی بشه😭😭😭 ۱۸ بهمن اگه پریود میشد سیکلم ۲۸ روزه بود الان خیلی گذشته 😭😭 

اره خوب بود منظم مال دوسالو نوشتم به دکتر نشون دادم گفت پریودیات خوبه ، میدونی حس خودمم میگه باردارم ...

بابا بروبی بی چک بگیر خیال خودتو راحت کن😁

انشاالله بارداری عزیزم،از درد نوک سینه ت فکر میکنم احتمالا بارداری،انشاالله هرچی خیره پیش بیاد.

شما سونی قلب رفتین؟بعدش تیکر بارداریتون بذار😊

شما سونی قلب رفتین؟بعدش تیکر بارداریتون بذار😊

این هفته به خاطر فشارم رفتم دکتر،برام برای دوشنبه سونو نوشت،میشه هفته هفتم،نمیدونم همون دوشنبه برم یا یه کم دیرتر برم،تیکر بلد نیستم بزارم😬حالا بررسی میکنم یاد میگیرم،میزارم،خوب شد گفتی😍

این هفته به خاطر فشارم رفتم دکتر،برام برای دوشنبه سونو نوشت،میشه هفته هفتم،نمیدونم همون دوشنبه برم ی ...

ان شاا... به سلامتی .هفته هفتم اگه تموم برو .ان شاالله همه چی اوکیه