2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440558 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطوری؟

پیاز محلی هر روز دوعدد سه وعده قبل غذاپوست میکنی

چهارقسمت تقسیم تو یک و نیم لیوان آب در حال جوش می‌ریزی پنج الی هفت دقیقه که جوشید از صافی رد میکنی آبشو میخوری از وقتی پریود تمام شد شروع میشه تا پریود بعدی .تو پریودی نباید بخوری خونریزی مياره 

یعنی عالیه واسه کیست و عفونت و تنبلی ... 

قدرت باروری رو هم بشدت بالا میبره  من سر پسرم ماه اول

بار دار شدم من این ماه حامله بودم که هیچ ،نباشم کیستم باید با پیاز درمانی رفع کنم

و اینکه تو اقدام پیاز درمانی ضرر نداره؟؟؟!

حامله باشی باعث سقط میشهبعد پریودی باید شروع کنی تا پریود بعدی تو اون ماه نباید اقدام داشته باشی واینکه همراهش چای سبز به خودت دود کنی عالیه 

الان علائم دارین شماها؟؟؟ من که هیچ علائمی ندارم دیگه  ترشحاتمم خشک شد😁نفخمم رفع شد ۹ روز موند ...

😂😂😂منکه علائم نداشتم اصلا که بخواد بره،ترشح هم که اصلا نداشتم،الان پنج روز به‌موعدمه،نه علایم پریود دارم نه حاملگی،ماه پیش هم همینطور بودم،هیچ علامتی،نه پریود نه بارداری

الان علائم دارین شماها؟؟؟ من که هیچ علائمی ندارم دیگه  ترشحاتمم خشک شد😁نفخمم رفع شد ۹ روز موند ...

من ترشح دارم و اینکه امروز صبح حالم بهم خورد بالا اوردم دیگه نمیدونم از چی هس اثر قرصا هس یا چیه