2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4433200 بازدید | 117673 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید کسی میدونه علایم از ک شروع میشه  من حالت تهوع دارم کم زیاد نه و یک ماهم میشه  شکم ...

چرا از حالا شروع می‌کنه بزرگ شدن رحمت داره بزرگ میشه البته این ماه نفخم زیاد می‌کنی یکمم مال اونه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
وای باورم نمیشه دوستان من باردارم انشالا همتون این حسو تجربه کنی 🤰🏻😇🐣

خداروشکر که مثبت شدی

منم توی اقدامم

دوم روز تخمک گذاریم بود

دکتر گفت۳روز پشت هم نزدیکی داشته باش

بعد از ۱۶روز چک کن 

من چندروز پیش چک کردم منفی بود

دعا کن منم مثبت شم

هیچ علائمی هم ندارم

سلام خانما،من ۲ روزه عقب انداختم زود ب زود گرسنم میشه بی حالم کسلم دوست دارم زیاد بخوابم بعضی وقتا ضعف میکنم و سرگیجه میگیرم،ممکنه از علائم‌بارداری باشه؟درضمن من ۸ ساله ک ازدواج کردم و بچه دار نشدم.چند ماهه درمانو گذاشتم کنار

سلام من از زمان تخمک گذاریم سینه درد داشتم.یبوست گرفتم.گاهی پهلو درد گرفتم.زیر دلم درد میگرفت و ول میکرد و گاهی انگار میسوخت.علامیمم تا امروز ک روز ۲۴ پری بود از بین نرفت.ولی از امروز سینه دردم کمتر شده.چرا علائم تخمک گداریم کم انقد ادامه دار بود.پهلوم یه لحظه گزفت تااااا معدم.چند ثانیه.بیخوابی شبانه گرلتم و خوابم نمیره.امکان داره باردار باشم؟ دوره هام بین ۲۸تا۳۱ روزه. امروز روز ۲۴ بود.

سلام خانما،من ۲ روزه عقب انداختم زود ب زود گرسنم میشه بی حالم کسلم دوست دارم زیاد بخوابم بعضی وقتا ض ...

بله خیلی شبیه علایم بارداریه.بی بی بزن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
امروز زدم زیر ۵ دقیقه ی هاله خیییلی کمرنگ افتاد

به سلامتی مبارکه پس😍

یعنی میگی‌مثبته؟من ک امیدی ندارم اخه خیلی کمرنگه ب سختی میشه دید🥺

فردا دوباره تکرار کن اگه پررنگ تر شده برو آزمایش بده.باورت بشه بارداری به همین سادگیه😁

سلام به همه مامانا و همه کسانی که مثل من منتظر مامان شدن هستن،من سمانه هستم،۳۹ سالمه و پنج ماهه که برای بارداری اقدام کردم،چهارماه که نشد،این ماهم یک هفته از تخمک گذاریم میگذره،این ماه از روز چهارم تا هشتم لتروزول مصرف کردم و متفورمین هم شروع کردم از اول پریودم،دیگه ببینیم این ماه چی میشه،دیشب سمت راست زیر دلم چند ساعتی درد میکرد،نمیدونم عادیه یا لقاح انجام شده،باید حداقل دوازده روز دیگه صبر کنم و واقعا سخته برام انتظار کشیدن

سلام به همه مامانا و همه کسانی که مثل من منتظر مامان شدن هستن،من سمانه هستم،۳۹ سالمه و پنج ماهه که ب ...

سلام عزیزم خوش اومدی ان شاالله به زودی انتظارت به سر می اد و مامان میشی😍