2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439231 بازدید | 117674 پست
سلام.عزیزم من ۲ روز مونده به موعد کمردرد دارم.زیردلمم درد میکنه.دور نافمم حس میکنم تیر میکشه. چیکار ...

فقط وقتی میتونید بفهمید که پری نشید . اخه علایمتون شبیه پری هم هست.دو سه روز که گذشت و نشدید بی بی بزنید 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان 12 روز مونده ب پریودم 6 روز رابطم گذشته 

خیلیییی زوده . انقدز زود که علایم نداری .ان شاا... که به زودی باردار بشی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من یائسگی زودرس دارم با دارو گیاهی پریود میشم . ی ماه دکترم تعداد داروی رو زیاد کرد  . دو دوره ...

عزیز دلم به نظرم برین دکتر احتمال قوی سونو براتون مینویسه . برین که تنظیم بشه موعدتون . راسی شما که تیکر بارداری داری عزیزم

الانجلوگیری طبیعی دارم 

باز از روز بیست یه خط عمود افتاد زیر نافم و همشگرسنم هرچی میخورم فقط نیم ساعت فوقش یساعت سیرم بعد دل ضعفه شدید میگیرم

زیر دلم خفیف درد میگیره بیشتر سمت چپ تا چای یا اب میخورم زود زود دسشوییم میگیره یعنی ممکن باردار باشم 5 روز مونده به پریودم

مامان کوچولو
الانجلوگیری طبیعی دارم  باز از روز بیست یه خط عمود افتاد زیر نافم و همشگرسنم هرچی میخورم فقط ن ...

بله گلم ممکنه باردار باشین یه روز عقب انداختین بی بی بزنین . گرسنگی و تکرر ادرار از علابم بارداریه .

از چ زمانی تست بدم جواب میده؟!؟؟ 

یه روز که از موعدتت گذشت تست بزنی جواب می ده . ولی اگه تحملشا داری بزار یه هفته شه

تحمل ندارم 30 بیبی میزنم اگه بودم میام خبرشو میدم

حتما .بچتون دوسالشه دوست دارین باردار باشین؟

عزیز دلم به نظرم برین دکتر احتمال قوی سونو براتون مینویسه . برین که تنظیم بشه موعدتون . راسی شما که ...

مرسی ،فردا میرم آزمایش . اگه منفی بود داروهامو شروع میکنم .تیکر گذاشتم . الکی مثلا من حامله ام 🤪😂

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
حتما .بچتون دوسالشه دوست دارین باردار باشین؟

دوسال و نیم نه اگه باشه ناراحت نمیشم ولی کلا برا دوسال دیگه برنامه ریزی کردم تا ببینم خدابرام چیمیخواد.از همین یخورده پیش دردای پریودیم شروع شد دلدر و کمردردو پا درد دارم

مامان کوچولو
مرسی ،فردا میرم آزمایش . اگه منفی بود داروهامو شروع میکنم .تیکر گذاشتم . الکی مثلا من حامله ام 🤪😂

ای جااانم ان شاا... که تیکرت واقعیه واقعی بشه .