2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439731 بازدید | 117674 پست

سلام دوستان.من  یک سالو نیمه که دارم اقدام میکنم بهم گفته بودن باید ای وی اف بشم هم تخمکای من ضعیف بود هم  اسپرم همسرم سرعتش کند بود اما دکتر جدیدم به خودمو همسرم دارو دادن این ماه ک رفتم سونو گفتن چند تا تخمک بارور داری باهمون امپولا و داروهایی ک داده بودن.از روز 14پری نزدیکی داشتم تا یه هفته. روز23پری بی بی زدم بعد یک ساعت یه هاله خیلی کم رنگ افتاد.امروز روز26پری هست و فردا احتمالا باید پری شم از یه هفته قبل موعد کمر دردو پادرد وحتی پشتم درد میکردبیشترشبا.و موقع خواب هم خیلی ترش میکردم و سوزش معده داشتم خوابمم زیاد شده اما الان ترش نمیکنم وفقط پادرد و کمر درد مثل پری دقیقا وتازه سینه هام درد گرفتن حس میکنم عضله های پامم گرفته.ممکنه حامله باشم؟کسی اینجوری بوده؟

سلام خانوما من سوال دارم کی انلاینه

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما من تازه واردم من دقیقا از چند روز پیش زیر دلم وکمرم درر مسکرد گفتم احتمالل پریود میشم&n ...

سلام عزیزم منم توی اقدامم چن ماهه یه سری علایمی دارم اما نمیدونم مربوط به بارداری هست یا نه

😔

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡

توروخدا کمکم کنین  دو سه هفته اس حالت تهوع های کم و زیاد دارم بدون استفراغ،سردرد هم بیشتر از قبل دارم کمتر از یه هفته به پریم مونده چم شده ینی؟میترسم چیز دیگه ای باشه

سلام دوستان.من  یک سالو نیمه که دارم اقدام میکنم بهم گفته بودن باید ای وی اف بشم هم تخمکای من ض ...

سلام بانو ان شاا... که خدا به زودی دامنتو سبز کنه . جواب تست حداکثر تا ده دقیقه درست نشون میده . حالا ان شاا... اگه عقب انداختین باز بی بی بزنین.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
توروخدا کمکم کنین  دو سه هفته اس حالت تهوع های کم و زیاد دارم بدون استفراغ،سردرد هم بیشتر از قب ...

علایمی که گفتین هم میتونه مال بارداری باشه هم پریودی .نمیتونیم دقیق بگیم.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
علایمی که گفتین هم میتونه مال بارداری باشه هم پریودی .نمیتونیم دقیق بگیم.

سلام.عزیزم من ۲ روز مونده به موعد کمردرد دارم.زیردلمم درد میکنه.دور نافمم حس میکنم تیر میکشه.

چیکار کنم.میتونه علائم بارداری باشه؟؟؟🥺🥺

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.

سلام دوستان من 16 روز و 12 روز مونده به پریودیم رابطه داشتم الان خیلی کم بعضی وقتا سمت چپ شکمم تیر میکش وقتی رابطه داشتم دو روز بعدش از دل درد از خواب پاشدم و اون درد 24 ساعت بعد خوب شد تکرر ادرار و یبوست دارم ب نژرتون باردارم؟!؟ 

من یائسگی زودرس دارم با دارو گیاهی پریود میشم . ی ماه دکترم تعداد داروی رو زیاد کرد  . دو دوره  پریود بی نظم دارم . بار اول ۸ آذر پری شدم سیکلم ۱۴ روزه بود روز سوم پری تخمک بالغ داشتم .بار دوم ۲۲ آذر پریود شدم سوم پری تخمک بالغ داشتم . ۱۰ روز بعد طبق پری قبل منتظر بودم پری بشم اما فقط ی قطره امد . و تا ۳ روز دل درد و کمر درد و تیر کشیدن ناف داشتم . قبلا هر وقت نافم درد میگرفت پریود میشدم .اما این سری خبری از پری نبود البته بگم این سری بعد پریود دارو نخوردم تا تنظیم بشم تو این یک ماه درد و تیر کشیدن تخمدان و کمر و سینه دارم . دوبار ترشح غلیظ قهوای خیلی کم رنگ داشتم ب همراه یبوست شدید 😬. گاهی خارش سینه و کلی علایم دیگه امروز ک ۲۲ دی هست و یکماه از تاریخ پریودم گذشته بی بی منفی بوده نمیدونم چکار کنم برم سونو( شاید کیست باشه ) یا آزمایش ؟ تو این مدت ۳ بار بی بی گذاشتم منفی بود 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
سلام دوستان من 16 روز و 12 روز مونده به پریودیم رابطه داشتم الان خیلی کم بعضی وقتا سمت چپ شکمم تیر م ...

تکرر ادرار از علایم بارداریه ان شالله ک بارداری 😍

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘