2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436057 بازدید | 117674 پست
اره عزيزم منم بيخوابي ميكشم شبا از عصر تا دوازده شب تقريبا ميخوابه و از دوازده تا هفت صب بيداره چند ...

اره عزیززم میگذره اکثر بچه ها همینجورن از چهارماهگی دیگه باید سعی کنی خوابشو تنظیم کنی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
علایم بارداری داری عزیززم ایشاا... که انتظارت تموم شده و بچه دار بشی عزیزم

امروز بی بی زدم مثبت بود از خوشحالی رو پام بند نیستم الهی خدا در رحمتشو به روی همتون باز کنه

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان مباررکه مثبته اونم چه مثبتی یادش بخیر منم همین شکلی بود  واسه بقیم دعا کن.بازم تبرررررریک 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

7 سال اقدام بودم.6 ماه پیش دکترم گفت لوله هات مسدود شده اگر عمل نکنی باردار نمیشی هیچوقت خواستم عمل کنم کرونا اومد مجبور شدم دست نگهدارم . تو این چند ماه دیگه بیخیال شدم و اصلا بهش فکر نمیکردم. ولی من بدون عمل باردار شدم.فردا میرم ازمایش.الهی همتون دامنتون سبز بشه.واقعا اذیت شدم تو این چندسال.خدارو شکر

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
امروز بی بی زدم مثبت بود از خوشحالی رو پام بند نیستم الهی خدا در رحمتشو به روی همتون باز کنه

وااااااااااای مبارکت باشه خانومی...ان شاالله خدا نگهدارش باشه نی نی مونو😍😘❤

واقعا حس شیرینیه...مثبت پر رنگی هم هست😉😊

7 سال اقدام بودم.6 ماه پیش دکترم گفت لوله هات مسدود شده اگر عمل نکنی باردار نمیشی هیچوقت خواستم عمل ...

واقعا خیلی خوبه بتونی به بی خیالی بزنی...خدا خیلی مهربونه...بازم مبارک تون باشه و بسلامتی دوران شیرین بارداری رو پشت سر بذاری و راحت زایمان کنی و نی نی رو بغل بگیری...واقعا برات خوشحال شدم...

الهی خدا هر چه زودتر انتظار شیرین و دلچسب نصیب همه مون کنه❤

ان شاا... تو ماه مبارک رمضان هرکی نی نی میخواد .باردار بشه .دوستانی که نی نی میخواین سعی کنید روزه هاتوت بگیرین که خودش یه پاکسازی و ان شاا... بواسطه خدای مهربون باردار می شین.

سلام عزیزدلم اصلا بهش فکر نکن من خیلی بهش فکر کردم و چند روزه مطالب زیادی خوندم ،فهمیدم همین منتظر ...

سلام چطوری؟

نیستی کم پیدایی....

حسابی زدی به خیالی...😉

هفته دیگه من و تو موعدمونه ببینم چه میکنیــــــــــم😀

من این ماه از کیت تخمگ گذاری استفاده کردم...

امیدوارم جواب داده باشه...

سلام چطوری؟ نیستی کم پیدایی.... حسابی زدی به خیالی...😉 هفته دیگه من و تو موعدمونه ببینم چه میکنی ...

سلام عزیزم شما خوبی؟

آره این ماه جدی جدی بیخیال شدم 

بخدا نمیدونستم هفته دیگه موعدمه🤣

چه خوب که از کیت استفاده کردی

انشاءالله این ماه با خبر خوش بیای

سلام عزیزم شما خوبی؟ آره این ماه جدی جدی بیخیال شدم  بخدا نمیدونستم هفته دیگه موعدمه🤣 چه خو ...

جدی تا حد سرگرم کردی خودتو؟؟؟؟

ان شاالله هر دو مون باهم خوش خبر باشیم😉☺❤

جدی تا حد سرگرم کردی خودتو؟؟؟؟ ان شاالله هر دو مون باهم خوش خبر باشیم😉☺❤

آره والا

راستش همش فکر میکنم‌ این ماه نمیشه

نمیدونم چرا

انشاءالله عزیزم

راستی چه روزی تخمک گذاریت بود؟

آره والا راستش همش فکر میکنم‌ این ماه نمیشه نمیدونم چرا انشاءالله عزیزم راستی چه روزی تخمک گذاری ...

از روز ١٠ گذاشتم چون ٢٧ روزه بودم ماه پیش...

روز ١٢ و ١٣ و ١۴ مثبت بود....هر روز اقدام داشتیم...

به شوهرم گفتم یه بسته کیت دیگه بگیر تا بفهمم کی از زمان تخمک گذاریم دور میشم بحرفم گوش نکرد نگرفت...ولی کارمونو انجام دادیم...

چرا فکر میکنی نشه؟؟؟؟

من همیشه از روز ١٩ و ٢٠ علامتای پری میاد سراغم...زیر دلم میگیره ول میکنه...

سینه هام که از ماه پیش حساسه همش احساس میکنم از بالا به داخل تیر میکشه ...

سر دردای بدی داشتم از ماه پیش تا تخمک گذاری این ماه رفع شد سر دردام...

انرژی مثبت به خودت بده نگو نمیشه بگو من میتونم من مامان خوبی میشم 😊

از روز ١٠ گذاشتم چون ٢٧ روزه بودم ماه پیش... روز ١٢ و ١٣ و ١۴ مثبت بود....هر روز اقدام داشتیم... ب ...

خب خداروشکر

انشاءالله که این ماه نتیجه میگیری عزیزم

خیلی دلم میخواد خبر بارداریتو بشنوم

راستش بخاطر این میگم نمیشه چون ماه پیش خییلی علائم داشتم

گفتم حتما میشه و هر روز منتظر بودم

اصلا انتظار نداشتم که پریود شم و بخاطر فکر و خیال و برنامه ریزی هایی که کرده بودم کلی تو ذوقم خورد

شاید اگه اینقدر فکر و خیال نمیکردم ،کمتر ناراحت میشدم

واسه همین همه چیو سپردم دست خدا

میدونم که هر موقع خودش بخواد میده

😍🤩🥰💗⚘🤩🥰💞💐