2777
2789

میگفت باکرم پریودم هستم باردارم؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو سابیدی 😅میبینم تا ص ۱۰۰ قراره توضیح بدی😆 ولی بی خیال شو یکم صفحات بره جلو متوجه میشن

جوابشون ندادم استاتر گفت بگو گفتم‌...وگرنه بقیه رو جواب نمیدم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

سم فقط مدل موی ایرانوس مردیم از خنده...بعدازاون ماکارونی توپلوپز.....نبات تولباس زیروسیب توی بدن شب ...

ولی سمیرای خوابگاه 👩‍🦯

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قشنگم گفتم دختره باکره گفتهدیگه یکم مغزشون بکار بندازن مگ گفتم زن گفتهیعنی باید بازش کنم خودشون متوج ...

عزیزم آخه خیلیا کامنت اولت رو خوندن که موردی نداشت ؛ دختر هم بگی اوکیه حالا به قول خودت منم نمیخوام بازش کنم😂💔

هنوز قانون سایت رو نمیدونی؟ ما ببینیم یه کامت عجیبه رگبار رو شروع میکنیم تنها راهش اینه تاپیک قبل بشه یا بترکه دیگه نمیایم که دوتا کامنت پایین تر ببینیم شاید دقیق تر توضیح داده باشی😂🤝🏻

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

زاج هست چی هست 

خانمه برای رفع عفونت گزاشته بودش 

بعد نمیدونست چطوری درش بیاره

و تاپیک گوجه سبز ….🤣🤣😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
عزیزم آخه خیلیا کامنت اولت رو خوندن که موردی نداشت ؛ دختر هم بگی اوکیه حالا به قول خودت منم نمیخوام ...

😅😅😅👌👌

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دوستان الکی با هم بحث نکنید موضوع باکری ربطی به باردار نشدن نداره بله احتمالش هست یکی باکره باشه ولی ...

دوستان شما خودتونو خسته نکنید اصلا موضوع اینی که فرمودید نیست 

برداشت آزاد بود . موضوع عدم رابطه بود طفلی تو ص ۳ گفته ولی ملت ول نمیکنن 😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دختری که شوهر نداره چجوری حامله میشهمگ یچی زده باشن اینجا میان میگن

ن جانم منظورشون با دوست پسرش  ثابت شده اس تو پزشک قانونی  دیدیم  حتی تلوزیون دکتره میگفت امکان داره  اونا زیاد پرتابش و سرعتش  و کشش انگار زیادن برای بدبخت شدن😂