2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440662 بازدید | 117674 پست
روز چندم سیکلت هستی؟

امروز یعنی شنبه ٢٧ امه سیکلمه....

آذر ماهم که باردار شدم همینجوری بود ولی فقط یه روز نصفی لک قهوه ای دیدم....یعنی روز ٢٨ و ٢٩ بعد قطع شد روز ٣١ سیکلم بی بی مثبت شد...

ولی این دفعه از روز ٢۵ سیکلم شروع شده...همراه با ضعف معده اس الانم سرم درد گرفته حالت گیجی داره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان برای منم دعا کنید خیلی دعا کنید خیلییییی، ممنون ، ان شاالله همتون همین ماه باردار باشید

ان شاالله شمام به زودی زود با خبرای خوش میای پیشمون و دامنت سبز میشه از نی نیای گوگولی مگولی...غصه خوردی😉

ناراحت نباشبد بچه ها شاید الان صلاح نیست .به خدا الان هرچی تو این ازمایشگاه ها و اینا نباشی بهتره

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام همگی amn72چطوری حالت خوبه ؟زایمانت چطور بود ؟ نی نی خوبه ؟

سلام عزيزم خوبي شكر من چهارشنبه زايمان نكردم پنجشنبه شد ،نميخواستن سزارينم كنن ك بهم امپول فشار بزنن منم قبول نكردم و برگشتم خونه پنجشنبه فشارم رفت بالا و دچار مسمويت حاملگي شدم ، لحظه اخر ضربان قلب بچه افت كرد و سريع سزارين شدم ، به هدفم رسيدم😅الان خداروشكر خيلي  بهترم 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...

سلام 

من به مشکل برخوردم ۲۵بهمن باید پری میشدم ک نشدم با وجود خوردن قرص لتروزل نشدم.گفتم شاید باردار باشم ولی آزمایش دادم منفی شد

بعد از ۲۲اسفند یه لک دی م ک گفتم خوب پری شدم بعد هیچی نیومد تا ۲روز الان فقط دیشب یه کوچولو خیلی کم لک اومد بازم چیزی نیومد.

الان نمیدونم چرا اینطور شدم.

امکان داره بخاطر عفونت باشه؟؟یا مثلا بهمن باردار نشدم ولی الان باردار شدم؟

این اوضاع کرونا سیستم مارو ریخته بهم نمیشه رفت دکتر و آزمایشگاه.

اگه کسی مثل من بود لطفا راهنماییم کنه ممنونم😔😥

سلام عزيزم خوبي شكر من چهارشنبه زايمان نكردم پنجشنبه شد ،نميخواستن سزارينم كنن ك بهم امپول فشار بزنن ...

به سلامتیییی😊

مبارککک باشه خیلی زیااااد

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام  من به مشکل برخوردم ۲۵بهمن باید پری میشدم ک نشدم با وجود خوردن قرص لتروزل نشدم.گفتم شاید ...

یه بار دیگه بی بی بزن الان.

سلام  من به مشکل برخوردم ۲۵بهمن باید پری میشدم ک نشدم با وجود خوردن قرص لتروزل نشدم.گفتم شاید ...

یه بار بی بی بزن احتمالا دیر لانه گزینی کرده بوده که آزت نشون نداده بوده لک اخرم همون مال اانه گزینی بوده ایشالله

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c