2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440706 بازدید | 117674 پست
علت سقط ها چی بود ؟

پارسال که کلا از دو ماهگی خونریزی خیلی خیلی شدید داشتم دو شب بستری شدم...

باز هفته ١۵ بستری شدم گفتن کیسه آب سوراخه...که بعد مشخص شد عفونته...

تا هفته ١٨ سونوی آنومالی دادم و همه چی جنینم نرمال و عالی بود ولی فرداش کیسه آبم بی دلیل پاره شد و دستور اتمام بارداری دادن...

نتیجه کورتاژم و پاتولوژی هم خوب بود مورد خاصی دیده نشد...

ولی سقط امسالم هفته ۶ که رفتم سونو گفت آب دور جنین کمه...

بعدم افتادم لکه بینی و خونریزی مختصر....

کار ندارم هفته ٧ لکه بینیای قهوه ای داشتم تبدیل شد به ترشحات قهوه ای...علائم سقط بود ولی من نمیدونستم...

هفته ٨ رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم گفتن مشخص نیس ولی جنینم سنش یه هفته کمتر نشون داد...

باز هفته ٩ رفتم که سونو گفت جنین ایست قلبی کرده رو همون ٧ هفته گیر کرده...

بهم گفتن احتمالا مشکل ژنتیکیه،شوهرم آزمایش داد عفونت داشت...

قرص خورد رفع شد خداروشکر...منم از لحاظ رحمی و عفونتی سالم بودم...

دیگه حالا توکل برخدا ببینیم چی میشه این ماه...

حالا امروز افتادم به ترشح...

من یه ذره هم ترشح نداشتم تا حالا...کمرمم درد گرفته...

دیگه توکل بر خدا،راضی ایم به رضای او

پارسال که کلا از دو ماهگی خونریزی خیلی خیلی شدید داشتم دو شب بستری شدم... باز هفته ١۵ بستری شدم گفت ...

عزیزم ان شاالله باردار باشی و سالم بیاد بغلت..

منم دکتر گفت بعد پاکی اقدام کن چون هفته پایین بودم دو سه هفتم بود علت سقط هم خودم بار سنگین برداشتم و رازیانه و دارو گیاهی میخوردم نمیدونستم باردارم افتادم ب لکه بینی

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=128131170]عزیزم ان شاالله باردار باشی و سالم بیاد بغلت.. منم دکتر گفت بعد پاکی اقدام کن چون هفته پایین بودم د ...[/QUOT

مرسی عزیزم،توکل برخدا...یکشنبه تا سه شنبه موعد پری...

بچه اولته شما؟

چند سالته؟

سلام دوستان شب همگی بخیر 

من باید ۱۶ اسفند پریود میشدم دوره هام ۲۷ روزست و از وقتی اقدام کردم دوره هام مرتب هستن. فقط دو سه ماه در حد یک تا دو روز عقب و جلو شده پریودم.

این ماه پریود نشدم هنوز اما ترشحاتم مثل روز تخمک گذاریه . بی بی چک گذاشتم دو بار منفیه

سلام دوستان شب همگی بخیر  من باید ۱۶ اسفند پریود میشدم دوره هام ۲۷ روزست و از وقتی اقدام کردم ...

سلام عزیز....آزمایش بده تا مشخص بشه بارداری یا نه...دقیق تره.

که اگه باردار نبودی پیگیری کنی پریود نشدن تو زودتر.

مرسی آوا جان حتما شنبه میرم آزمایشگاه  ممنونم که پاسخگو بودی

عزیزززم سلام 

اگه که منفی بودین ازمایشگاه نرین فعلا یکی دو روز دیگه صبر کنید تو این شرایط هرچی از خونه نرید بیرون بهتره 

بی بی چکا نود درصد درست نشون می دن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
عزیزززم سلام  اگه که منفی بودین ازمایشگاه نرین فعلا یکی دو روز دیگه صبر کنید تو این شرایط هرچی ...

سلام الی جان منم دقیقا به خاطر همین اوضاع تا الان انقدر صبر کردم مگرنه انقدر دیوووووونه ام الان صدبار رفته بودم

سلام الی جان منم دقیقا به خاطر همین اوضاع تا الان انقدر صبر کردم مگرنه انقدر دیوووووونه ام الان صدبا ...

اره عزیززم سلامت خودت مهم تره باردارم نبودی فدای سرت تو این شرایط نباشی خیلی بهتره ان شاا... به زودی شرایط تموم میشه اونوقت شمام باردار می شی بدون استرس 😊چون باید بری از بعدش سونو پشت سرهم دکتر ...

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام الی جان منم دقیقا به خاطر همین اوضاع تا الان انقدر صبر کردم مگرنه انقدر دیوووووونه ام الان صدبا ...

آره خب منظورم بعد از آروم شدن اوضاع بود...

من لکه بینی قهوه ای پر رنگ دارم علائم بارداریه یا نه؟؟

سلام دوستان

amn  من حرفاتو از خیلی قبل خوندم اون ماهی که گفتی دعاکنید باردار باشم اما پریود شدی ‌‌ . ماه بعدش باردار شدی خیلی خوشحال شدم . ان شاالله به سلامتی

خانم اریا که باردار شد بعدش چیشد خبری دیگه نشد ازش؟

خانم ماریا ارادت

خاتم شادزاد حرصمو دراورده بود با نگرانیاش😁