2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440749 بازدید | 117674 پست

من علائم بارداری داشتم ،مث ترش کردن ، درد زیر دل و کمردرد و این چیزا 

بی بیم یکی درمیون هاله انداخت 

بتا دادم 5شد (خیلیا میگن بااین بتا بارداری خیلیا هم میگن نیستی و کیست داری)

پری شب سه بار لک دیدم فک کردم پریود شدم ولی قط شد و دیگ نیومد 

دلیل این حالت هام و این تغییر بدنم چیه؟

اینم بگم ک شیر میدم و پریود نمیشم 

اقدام هم نیستم 

ج ل. و گ ی ر ی م طبیعیه

بنظرت باردارم یا کیسته؟

دو تا بچه دارم

اولی سه سال و دومی ده ماه 

الان دارم شیر میدم

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی نگرانم اساس کشی هم دارم ،کار سنگین کردم  احتمال داره لکه بینیم از کار سنگین باشه؟؟؟

عزیزم با این بتا فک نکنم باردار باشی لکه بینی هم شاید همون کیست باشه یا هر دلیل دیگه ای احتمال خیلی زیاد باردار نیستی خیالت راحت و یه دکتر زنانم ب خاطر لکه بینیت برو حتمن عزیزم نگران نباش 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...

معمولا بتا های پایین بارداری شیمیایی یا پوچ و یا احتمالا کیست دلیلشه . به نظرم بد نیست سری به دکتر زنان بزنین .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام من از روز ۲۷ پریودی بی بی چکام همه هاله خیییییلی خیلی کمرنگ‌ میندازه تا امروز که روز۳۰ پریودیمه صبح گذاشتم مثبت بود ولی الان از عصر خونابه صورتی دارم. پد گذاشتم به اندازه سکه قهوه ای شده. بنظرتون پریودیه یا لانه گزینی؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
سلام من از روز ۲۷ پریودی بی بی چکام همه هاله خیییییلی خیلی کمرنگ‌ میندازه تا امروز که روز۳۰ پریودیمه ...

عزيزم انشالله ك بارداري استراحت كن و چند روز ديگه برو ازمايش ايشالله ك لانه گزينيه فقط استراحت كن بزار چند روز از موعد پريت بگذره برو ازمايش

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...
دخترا برام دعا كنيد چهارشنبه ايشالله نوبت عمل دارم و قراره نينيم ب دنيا بياد 

هورررا به سلامتی 😍😍😍

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ممنون عزيزم 💗💜💋❤️

سلام عزیزم بسلامتی و دل خوش فارغ بشی....

من تو اقدام بودم و منتظرم...امروز ٢۴ ام سیکلمه...

یه دختر ۴ سال و نیمه دارم...

ولی دو تا سقط هم داشتم،یکی ١٣ دی ٩٧ توپنج ماه بودم...بعدی ٩ دی ٩٨ دو ماه بودم...

دعا کنید این بار حاملگی سالم و بی خطر داشته باشم.

علایم بارداری رو هم از پنجشنبه هفته پیش احساس میکنم ولی نمیخوام به خودم امید الکی بدم،فقط شماها باردارید دعا کنید واسه مون...

ان شاالله دامن هم اونایی که بچه دوست دارن سبز بشه و یه روزی نی نی هاشونو بغل بگیرن.

من خودم با داداشم دوقلوام،خیلی دوست دارم که دوقلو یا حتی سه قلو بیارم...

سلام عزیزم بسلامتی و دل خوش فارغ بشی.... من تو اقدام بودم و منتظرم...امروز ٢۴ ام سیکلمه... یه دختر ...

سلام ان شاا... که این بار بارداری سالمی داشته باشی حتما زیر نظر دکتر قرص مصرف کن که از سقط جلوگیری بشه .ان شاا.. هرچی صلاحت خدابهت بده دوقلو که عالیه . البته توان زیادی میخواد بزرگ کردنشون 😊😍

بیست روز پیش سقط داشتم اقدام داشتم بعدش 

چند روزه درد زیر شکم و کمر خفیف و لکه بینی دارم بنظرتون بارداریه یا عوارض سقط قبلی؟؟؟؟؟

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂
بیست روز پیش سقط داشتم اقدام داشتم بعدش  چند روزه درد زیر شکم و کمر خفیف و لکه بینی دارم بنظرت ...

چقدر زود اقدام کردی؟

چند ماهه سقط کردی؟

البته من دکترم گفته بود که میتونی ماه بعد از سقطت بعد از پریودت اقدام کنی ولی من ماه دوم اقدام کردم...