2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8890 بازدید | 184 پست
عزیزم چرا قضاوت می‌کنی من بخاطر پدر و مادر همسرم میخام ارتباط بگیرم اما از این داماد متنفرم ، داستان ...

میدونم برات سخته ، منم زمانی یه شرایط تقریبا مشابه داشتم ، نمیخواستم اقایی بیاد خونمون و خانوادمون خیلی تحت فشار بود و روابطمون داشت بهم میخورد ، منم همه رو بجز اون اقا دوست داشتم ، بالاخره کم کم ارتباط گرفتیم و اجازه دادم بیاد و متوجه شدم تغییر کرده ، جمعمون دوباره مثل قبل قشنک شده با اینکه خاطرات بدی داریم.

چون شرایطتو درک کردم میدونم چقد برات سخته مخصوصا اینکه خواهرشوهرت هم ادم مزخرفیه ، بزار بهت زنگ بزنن بگن میخوایم بیایم ، یا بهونه بیارید یا یه بار بزارید بیان ، جوری که سالی یبار بیان.

البته اگه شوهرت گیر نمیده ودلخوری پیش نمیاد

عزیزم مشکل من دلخوریه!

خواهر همسرم دلخوری پیش میاره بین خونوادش 

این موضوع خارج از اراده منه..... بعضیا اصلا داخل تاپیک متوجه نشدن چی میگم 

من نمیخام مشکل بوجود بیاد بعد از سالها قهر و قطع ارتباط 

منم متنفرم از اون آقا 

ولی چه میشه کرد وقتی خواهرهمسرم داره اینجوری می‌کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم برات سخته ، منم زمانی یه شرایط تقریبا مشابه داشتم ، نمیخواستم اقایی بیاد خونمون و خانوادمون خ ...

کلا کسی ک بهت دست درازی کنه ، درست هم بشه ، آدم متنفره ازش چون می‌دونه دست درازی کرده یه زمانی بهش 

خواهر شوهرم فقط دنباله ارتباطه ....اگر ما بگیم نه دوباره همه چیز بهم می‌ریزه ، چون خواهر همسرم احساسات پدر مادرش رو دست گرفته به گریه زاری ک میخام ارتباط بگیرم با همسرم اگر همسرم نباشه هیجانمیرم  !!!!! 

خب من بعد از چندین سال چه خاکی ب سرم بگیرم 

باید کوتاه بیام دیگ 

همسرم چندین سال با تمام خونوادش قطع ارتباط بوده 

صله رحم کلا قطع شده ! 

خیلی افسرده بود 

خودمم داغون بودم ک همسرم اونقد تنهاست 

از طرفی نمیخام از خونواده همسرم دوباره دشمن تراشی بشه برام ، 

بله شما درست میگی کاش نمیگفتم بچه بودم خیلی ۲۱ سالم بود و خیلی پاستوریزه بودم عزیزم این منو شما هستی ...

نگران نفرین اونا نباش ناحقه نمیگیره توفقط باشوهرت هماهنگ باش اونم گمونم درک کنه اگه شوهره من باشه حتی خودمم اجازه رفت وآمد بدم گمونم اون اجازه نمیده

ببین گلم من اگه شرایط شما رو داشتم یه کاری میکردم اول جلو خواهر شوهر و شوهرش اصلا جبهه نگیر ریلکس باش ، تا اونا فک کنن تو همه چیز رو فراموش کردی لباس مناسب یا همون چادر بپوشم ، به همسرت بگو تا حد امکان این چند روز که خواهر شوهرت خونتون هست خیلی هواتو داشته باشه نزاره با هم تنها بشید با شوهر خواهر شوهرت منظورمه، شما مذهبی هستی من یه اتفاق برام افتاد چند ماه پیش اومدم نفرین کنم گفتم خدایا من سپردم به خودت هیچی نمیگم ، باور نمیکنی اصلا یه جوری مسئله حل شد هنوز میگم معجزه بود 

ببین گلم من اگه شرایط شما رو داشتم یه کاری میکردم اول جلو خواهر شوهر و شوهرش اصلا جبهه نگیر ریلکس با ...

بله عزیزم چاره ای نیست ! باید از اون آقا چشم‌پوشی کنم ! 

اره میخام چادر بپوشم 

۲ هفته دیگ احتمال زیاد میخان دعوتمون کنن 

بعد از دعوت اونا ، خونه ما هم میان 😔

ولی من اصلا راضی نیستم از حظور اون آقا داخل خونه ام  و پذیرایی کردن ازش و اینکه خونه ام بگیره بخوابه چند روز 😔

نگران نفرین اونا نباش ناحقه نمیگیره توفقط باشوهرت هماهنگ باش اونم گمونم درک کنه اگه شوهره من باشه حت ...

میدونید چیه من خودم دوست دارم مثلا اعلام کنیم هر موقع خواهرش میخاد در خونه برادرش به روش بازه بیاد 

و ما هم میریم خونه پدر شوهرم اونام بیان( شوهرشو بیاره) اونجا خونه ما نیست اختیارش هم دست ما نیست 

اما نه خونه ش دعوت کنه میرم بعلت اینکه خونه اون آقا هست نه اون آقا خودش تنها حق داره بیاد !!!!!!!

اما مسئله اینجاست ک خواهر همسرم مادرشوهرم رو تحته تاثیر می‌ذاره از لحاظ احساسی و بهانه می‌کنه من بدون شوهرم جایی نمیرم و بهم اجازه نمی‌ده و هزار تا داستان دیگ ..... و این میشه ک نمیاد خونه م ، بعد مادرشوهرم ک میاد و دخترش نیست  بشددددددددددت باهام چپ میفته ! وقتی هم بد میشه خیلی آزار دهنده ست و دوباره مشکلات از سر شروع میشن 

گیر افتادم خواهرم 😭😔

وی بگم والا موندم منم

ممنونم ک نظرتو میگی باهام حرف میزنی 

همش دوس دارم درد و دل کنم با بقیه 

دو هفته دیگ میریم شهرشون ، احتمالا دعوتمون کنن ب احتمال خیلیییییییی زیاد