2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4432872 بازدید | 117673 پست

یه سوال

میشه جای اینکه منتظر این باشیم ببینیم پریود میشیم قطع شده یا نه بریم آزمایش تو چند روز اول؟

مثلا یک هفته ای قبل پریود شدن بریم آزمایش بدیم؟ بلکه یکی بارداره ولی پریود شد.

یه سوال میشه جای اینکه منتظر این باشیم ببینیم پریود میشیم قطع شده یا نه بریم آزمایش تو چند روز اول؟ ...

امکان نداره باردار باشی و پریود بشی .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سوال میشه جای اینکه منتظر این باشیم ببینیم پریود میشیم قطع شده یا نه بریم آزمایش تو چند روز اول؟ ...

اره میتونی بری

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

سلام دوستان من یکی دو هفته میشه که زیر شکمم درد میکنه یه کوچولو حالت تهوع دارم و شکمم از قبل خیلی بزرگ شده بعدشم ترشحاتم کمی زیاد شده و کمر درد دارم و دو روزه که از پریودم میگذره  من پریودم منظم بوده فقط چهار ماه پیش ده روز بعد از وقتش پریود شدم بنظرتون باردارم دعا کنید حامله باشم ممنون عزیزانم

وای باورم نمیشه دوستان من باردارم انشالا همتون این حسو تجربه کنی 🤰🏻😇🐣

به سلامتی مبارکه😍

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
وای باورم نمیشه دوستان من باردارم انشالا همتون این حسو تجربه کنی 🤰🏻😇🐣

مبااارکه😍😍😍انشالله بسلامتی بغلش کنی..

عزیزم منم پریودم مرتب بوده همیشه

امروز ۳ روز از پریودم گذشته نوک سینه هامم خیلی درد میکنه زیر دلمم همش تیر میکشه و عضلاتش میگیره مثل درد پریودی ...وقتی نماز میخونم دولا راست میشم سمت راست شکمم تیر میکشه جوری ک میگم همین الان پریود میشم....شمام از این جور علائم ها داشتی؟

😶

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
مبااارکه😍😍😍انشالله بسلامتی بغلش کنی.. عزیزم منم پریودم مرتب بوده همیشه امروز ۳ روز از پریودم گذ ...

سه روز دیگه بی بی چک بزن علایمت مثل بارداری😍

دوتا بی بی چک زدم امروز مثبت شد رفتم آزمایش دادم بتا ۲۰۰ بود اوکیه ینی؟

بله عزیزم مبارکه😍😍😍

فقط دو روز دیگه تکرار کن که دوبرابر بشه ان شاالله خیالت راحت سه