2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم قرمز باشه

عزیزم جوابمو میدی لطفااا🥲💔ماه تولدم ؟؟ میشه بگی پیش میاد دوباره حرف بزنیم یا از اون شب دیگه همه چی تموم شد؟ مرسی گلم❤️‍🩹

هرکسی لیاقت توجه نداره !
سرمه ای😂؟

عزیزم جوابمو میدی لطفااا🥲💔ماه تولدم ؟؟ میشه بگی پیش میاد دوباره حرف بزنیم یا از اون شب دیگه همه چی تموم شد؟ مرسی گلم❤️‍🩹

هرکسی لیاقت توجه نداره !
طوسی یا سبز

هرکسی لیاقت توجه نداره !
شالت بنفش تیره ست

هرکسی لیاقت توجه نداره !
آبی یا زرد

هرکسی لیاقت توجه نداره !
صورتی و سفید؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !

بنفش ایناس

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

نینیت دختره

منم میگه به نظرت این ماه باردارم.. چه حسی داری کی میشم به نظرت

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا