2777
2789
عنوان

بتای بارداری

82 بازدید | 15 پست

سلام من بتای بارداریم بعد از نه روز تاخیر ۲۲۱ بود بعد ۴۸ ساعت ۴۷۸

البته برا دو تا بارداری قبلیم هم بعد ده روز ۱۰۰ میشد که هب این دفعه جلوتر از دفعه های قبلیم هم هست 

اما دکتر نگرانم کرد بابت بارداری خارج از رحم و ذهنم درگیره 

اما خودش سونوگرافی کرد گفت تازه ضخامت رحم رفته بالا

این یعنی بارداری من داخل رحم هست؟

کسی شرایطی مشابه شرایط من داشته؟

البته خودش وقتی دید عدد بتا دو برابر شده گفت احتمالا تا چند روز آینده هم ساک حاملگی تشکیل داده میشه 

بد به دلت راه نده عزیزم همین که دو برابر شده خیلی خوبه ۵ روز دیگه طبق این روندی که بالا رفته ساک رحم دیده میشه ولی اگه دکترت چیزی نگفته شما دو هفته دیگه بری ان شالله هم ساک هست هم جنین 😍

بد به دلت راه نده عزیزم همین که دو برابر شده خیلی خوبه ۵ روز دیگه طبق این روندی که بالا رفته ساک رحم ...

عزیز دلم ممنونم خیلی دعام کنید از وقتی دکتر اینو گفته ذهنم بهم ریخته دیشب حتی نتونستم درست بخوابم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم ممنونم خیلی دعام کنید از وقتی دکتر اینو گفته ذهنم بهم ریخته دیشب حتی نتونستم درست بخوابم

نه اصلا فکر نکن خیلی رایج هست که لقاح دیر باشه من خودم ۱۲ روز بعد موعد بتام افزایش پیدا کرد و ۳ روز بعد موعد ازمایش منفی سونو هم چیزی نشون نداد

نه اصلا فکر نکن خیلی رایج هست که لقاح دیر باشه من خودم ۱۲ روز بعد موعد بتام افزایش پیدا کرد و ۳ روز ...

ان شاءالله که خیره 

دعام کنید بچه ام صحیح و سالم به دنیا بیاد

نی نی قبلیم متاسفانه قلبش تشکیل نشد و هشت هفته خودش سقط شد دعا کنید این یکی سالم و صالح باشه و اتفاق تلخی نیفته

نه اصلا فکر نکن خیلی رایج هست که لقاح دیر باشه من خودم ۱۲ روز بعد موعد بتام افزایش پیدا کرد و ۳ روز ...

عزیزم من ۹ماهه اقدامم 

ماه قبل برای اولین باره یک هفته با تاخیر پریود شدم 

این ماه ۶روز بعد از اقدام خونریزی خفیفی داشتم 

بنظرتون امیدی هست ؟؟ قبلا خونریزی وسط سیکل نداشتم اولین بار اینجوری شدم

عزیزم من ۹ماهه اقدامم ماه قبل برای اولین باره یک هفته با تاخیر پریود شدم این ماه ۶روز بعد از اقدام خ ...

بیبی چک یا ازمایش ندادی ؟ من اصلا حتی لکه بینی هم نداشتم احتمال داره مدل پریودت عوض شده باشه عزیزم من بعد سونو پروژسترون زدم که پریود شم ولی نشد و باز بیبی چک زدم این دفعه مثبت شد

بیبی چک یا ازمایش ندادی ؟ من اصلا حتی لکه بینی هم نداشتم احتمال داره مدل پریودت عوض شده باشه عزیزم م ...

الان از روز اقدامم دو هفته میگذره بنظرتون بی بی چک نشون میده ؟؟ 

فکر نکنم پریود بوده باشه چون به اندازه دوتا دستمال کثیف شد و دیگه قطع شد ولی گرفتگی کمر خیلی اذیتم میکنه 

الان از روز اقدامم دو هفته میگذره بنظرتون بی بی چک نشون میده ؟؟ فکر نکنم پریود بوده باشه چون به اندا ...

اگه وسط سیکل بوده ممکنه برای تخمک گذاری یا رابطه خشن باشه ، من پریود رو برای اون یک هفته تاخیر گفتم که اگه پریود باشه یعنی باردار نیستی عزیزم

الانم اگه ساقت داری یک هفته دیگه صبر کن بعد بیبی چک

اگرنه ازمایش بده

چون بعد دو هفته بیبی چک خطا میده زوده

ان شالله مثبت باشی 😍