2777
2789

این رژ مگاشاین کدوم رنگش خوبه؟ رنگ نود خوبه؟ و اینکه چرا قیمتش سیصده چه خبره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

والا اینایی که گفتی رو نمی‌دونم ولی لوازم آرایش کلی گرون شده. منم یه رژ معمولی که مارک ایرانی هم بود و گرفتم سیصد و خرده ای. البته از ایران مال .شاید اونجا گرون دادن.البته کیفیتش بد نیست.. اون روزم یه تینت مانندی بود می‌گفت تازه اومده میداد چهارصد و خرده ای!! دیگه نگرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من چهارصدو پنجاه گرفتم رنگ صورتی ملایمشو خیلی خوشگله

عزیزم من چقد تورو دوس دارم چون خعلی وسایل آرایشی داری میشه نشونم بدیییی🥺

والا اینایی که گفتی رو نمی‌دونم ولی لوازم آرایش کلی گرون شده. منم یه رژ معمولی که مارک ایرانی هم بود ...

آره خیلی گرونن. منم رژ ندارم همش تینت میخرم ولی تینت انگار مرز اطراف لب رو مشخص نمیکنه منم آرایش بلد نیستم زیاد

آره خیلی گرونن. منم رژ ندارم همش تینت میخرم ولی تینت انگار مرز اطراف لب رو مشخص نمیکنه منم آرایش بلد ...

اره گرونه واقعا برای رژ

فقط این رژم گرونه بقیه قیمتای معمولی داره رژ زیاد دارم ولی بیست تا اینا رژ دارم ولی درحد صدوخوردین جنساشونم خوبه اگه میخوای‌معرفی کنم

اره گرونه واقعا برای رژفقط این رژم گرونه بقیه قیمتای معمولی داره رژ زیاد دارم ولی بیست تا اینا رژ دا ...

من گندمی ام یه چیزی معرفی کن خوب باشه. خط لب چی داری

عزیزم من چقد تورو دوس دارم چون خعلی وسایل آرایشی داری میشه نشونم بدیییی🥺

وای خدا اولین نفری هستی که گفتی حس خوب بهم داری🥹❤️چشم درخواست میدم فبول کن برات بفرستم عزیزم

من گندمی ام یه چیزی معرفی کن خوب باشه. خط لب چی داری

خط لب ندارمم😂🥲دوس دارم بگیرم ولی حال ندارم بکشم

به‌پوست گندمی چه رنگی میاد معرفی کنم عزیزم

خودم تینت ژله ای بیشتر از همه استفاده میکنم

خط لب ندارمم😂🥲دوس دارم بگیرم ولی حال ندارم بکشمبه‌پوست گندمی چه رنگی میاد معرفی کنم عزیزمخودم تینت ...

واااایییییی ذدذرتجچجوپپرتپذرسوججپدذزپذرزیتجچجتلیلیس منم تینت ژله ای دارممم صورتییی

خط لب ندارمم😂🥲دوس دارم بگیرم ولی حال ندارم بکشمبه‌پوست گندمی چه رنگی میاد معرفی کنم عزیزمخودم تینت ...

نمیشه آیدیتو ببرم؟ من تو آرایش کردن افتضاحممم