دخترا تاحالا شده بخاطر پارتنرتون از همه چیز حتی خانوادتون بگذرید؟ نتیجه چیشد ؟ من دارم دیوونه میشم از یه طرف خانواده میگن نرو و نبینش، از یه طرف نمیتونیم همدیگه رو نبینیم
خب دوستی ک همش قدم زدن و غذا خوردن نیست به جاهای باریکم میکشه ممکنه شهرتون کوچیک باشه واسه اینکارا ف ...
نه از لحاظ فرهنگی اوکیه، منطقه ای که توشیم جوریه که کسی کسیو نمیشناسه خیلی، اطراف خونه هم قرار نمیزاریم مثلا خونمون شرق باشه ما همیشه میریم غرب، مسئله جای باریک نیست میگن ممکنه ببرره بندازتت تو دریاچه مثلا🤦🏻♀️ همچین چیزایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه از لحاظ فرهنگی اوکیه، منطقه ای که توشیم جوریه که کسی کسیو نمیشناسه خیلی، اطراف خونه هم قرار نمیزا ...
خب راس میگن داستان ارمانو غزاله رو نشنیدی
پسرای الان هار شدن نمیشه کامل اعتماد کرد بهشون نامزد یا عقدی چیزی کنین اگر عاشقین اونم هست
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خب راس میگن داستان ارمانو غزاله رو نشنیدیپسرای الان هار شدن نمیشه کامل اعتماد کرد بهشون نامزد یا عقد ...
الان ۸ ماهه تو رابطه ایم خییییلی مواظبه که اذیت نشم چیز بدی پیش نیاد و خیلی ملاحظه گر و حواس جمعه، حتی وقتی که عصبی میشه میگه چند دیقه فرصت بده آروم شم نمیخوام واکنش ناگهانی بدم که ناراحت شی، همچین ادمی چرا باید یهو منو بندازه تو دریاچه؟قاتل زنجیره ای که نیست خب🥲
الان ۸ ماهه تو رابطه ایم خییییلی مواظبه که اذیت نشم چیز بدی پیش نیاد و خیلی ملاحظه گر و حواس جمعه، ح ...
عزیزم ۸ ماه زمان زیادی نیست
من یه دوس پسر داشتم ۱۰ سال باش بودم الان میگم خداروشکر شوهرم نشد
بعدم همیشه سخت ترین ضربه هارو از کسانی ک بهشون اعتماد کردی میخوری
بااین حال خودت میدونی من به خانوادت حق میدم چون خودم دختر دارم البته تو راهیه😍♥️
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
عزیزم ۸ ماه زمان زیادی نیست من یه دوس پسر داشتم ۱۰ سال باش بودم الان میگم خداروشکر شوهرم نشدبعدم همی ...
ایجانم 🥹 ایشالا که به سلامتی بدنیا بیاد🥹🥹
ولی خب نظر خودم اینه با محدود شدن رفت و آمد چه بسا من نتونم اصلا بشناسم اون آدم رو چون هرچقدر دیدار کمتر باشه بهرحال نقش بازی کردنش راحت تر میشه ،با نرفتن چیزی حل نمیشه بجای کنترل کردن و محدود کردن کمکم کنن چطور بتونم کامل بشناسمش🤦🏻♀️ و اگه تو شرایط خطر بودم چیکار کنم ،ولی خب ، نظرشون رو کنترل کردنه:)
ایجانم 🥹 ایشالا که به سلامتی بدنیا بیاد🥹🥹ولی خب نظر خودم اینه با محدود شدن رفت و آمد چه بسا من نت ...
کنترل بیشتر مراقبت بیشتر وقتی نامزد بشین کلی وقت واسه شناخت هست
من یه دوست داشتم خیلی خانواده ی پایه ای داشت با دوس پسره دوستم رفتن شمال خانوادگی😂😂
پشمامای کل محدوده ریخت
بعد یکی دوسال با وجود این همه رفت و امددختره فهمید پسره ازدواجی نبوده ینی شایدم بوده وقتی دید انقد خانواده راحتی داره ترسیده بود خو اخه ۹۹در صد خانواده پسرای ایرانی سنتین
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کنترل بیشتر مراقبت بیشتر وقتی نامزد بشین کلی وقت واسه شناخت هست من یه دوست داشتم خیلی خانواده ی پایه ...
چه خانواده باحالی😂دلتنگیو چیکار کنم پسسس💔 الانم تو یه بازه ای هستیم که کلی سوتفاهم پیش اومده تو چت ،و نیازمند صحبت های طولانیِ حضوریه، و قرار نیست حل بشن و مطمعنم قراره رابطه م آسیب ببینه،چیکار کنم بنظرت:(
چه خانواده باحالی😂دلتنگیو چیکار کنم پسسس💔 الانم تو یه بازه ای هستیم که کلی سوتفاهم پیش اومده تو چت ...
تلفنی نمیشه یا تصویری ای چیزی خودش تلاشی نمیکنه در جهت رفع مشکلات
1
5
10
15
20
25
30
35
40