|
مشاهده متن کامل بحث +
4439224 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره سپیده جون من اصلا سر پسرم لک ندیدم ماری جون نگار جون سلام
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
ندا جون دوست من پزشکه میگه حتی مریضی داشته که لک بینی یا حتی خونریزی داشته ولی تا 9هفته بی بی مثبت نشده اگه نمیتونین صبر کنیین برین ازمایش
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.
ماری جون اگر نشدم حتما شنبه میرم ازمایش اخه الان زنگ زدم گفت که اگر صبح میومدی جواب حاضر بود ولی اگر الان بیای فردا عصر فردا هم که پنچ شنبه هستش گفت که تست جوابش میره برای شنبه برای همین گفتم که تا شنبه صبر کنم چون دکترم هم گفت که تا شنبه صبر کنم احتمال داره پری بیاد اگه نیومد برو ازمایش
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
ایشالا تا قبل شنبه بی بی مثبت میشه و با خیال راحت میری ٱز
ماری جون شما در چه حالی ؟ نگار جون انشالاه که نمیاد
سلام مزسی از دوستانی ک ب سوالام پاسخ دادند و توجه فرمودند دوستان مگه بعد از بارداری ینی در دوران بارداری هم میشه فریز انجام داد؟ دوستان متفورمین واس قند خونه؟ توضیح میدید؟