2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440561 بازدید | 117674 پست
سپیده جون برو بخواب من الان بی بی جکم گفت که بیدار باشم ادرارم غلیط شه چک کنم
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوین امروز نیومدی
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
فاطمه جون یکم از علایم بگو شما لک دیدی یا نه کی رفتی ازمایش
عسل جون به نظر من اگر مشکل پرولاکتین نداری پیاز درمانی کن ولی یک گیاه پنج انگشت هست که الان بصورت قرص عطاری و داروخانه ها می فروشن من این ماه خوردم و شنیدم هم که خیلی خوبه اسمش رو اگه بخوای باید برم ببینم برات بنویسم اون رو بگیر و بخور
من 2 تا کلومفین شبی خوردم رفتم سونو گفت 2 تا تخمک داری .واسه اولین بار بود تخمک خوب داشتم بهم امپول اچ سی جی داد و زدم برای اولین بار درد ازاد شدن تخمک رو توی زندگیم حس کردم و 3 روز پشت هم اقدام کردم 1 هفته از پری گذشت تمام ماهیچه های شکمم دردمیکرو ترشح هم اصلااااااااااااا نداشتم
میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘
وای شارژ لبتاب تموم داره میشه شوهره هم تو اتاق خوابه باید برم اونجا بشینم نورش بیدارش می کنه اگه خاموش شدم شب همتون بخیر فعلا تا اخرین لحظه هستم