2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده ای پایین تر از لحاظ تحصیلی و فرهنگی خوب است ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 19 پست
ممنون دوستان از پاسخ ها.
نه خاله کیان جان من فعلا غلط بکنم هوس زن گرفتن کنم با این اقتصاد کشور...
ولی واقعا معقوله پیچیده ای این ازدواج به خدا.. از طرفی واجبه و نمیشه نادیده گرفتش از طرفی اونقدر دردسر داره و سخته که باید نادیده گرفتش !!! موندیم به خدا ... سنه داره همینطور می ره بالا میترسم آخرش عذب اوقلی بمونیم تا آخر عمر..
یه حدیث از پیامبر می خوندم که فرموده بودند مرد تو 4 چیز باید بهتر از زن باشه :
تو قد
تو سن
از نظر مالی و شخصیت و فرهنگ خانوادگی
نمی دونم دلیلش چیه ؟!! یعنی زن کوچک بشه پیش مرد خوبه ؟!!! نمی دونم حدیث واقعی هست یا خیر. بعید می دونم پیامبر چنین دیدگاهی داشته باشند درباره زنان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته قد و سنش رو همه قبول دارن و معقول و علمی هم هست. از اون دوتا دیگه مالیش رو هم میشه قبول کرد چون مرد باید خرج و مخارج رو گردن بگیره ولی خدایی اون چهارمی تو مخم نمیره هرچی فکر می کنم یعنی باید بری با یک زن که تحصیلات و فرهنگشم پایین تره ازدواج کنی تا موفق شی ؟!!!
اینا همهش جنبه روانی دارن ..... منظور از پایین خیلی پایین نیست منظور یک پله است به نظر من هم کاملا درسته.......
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
یعنی خود خانم ها دوست دارن با دست بالاتر از خودشون ازدواج کنن ؟ مثلا خود شما با اردواج کردن با یک فرد که از همه لحاظ از شما یک سر و گردن بالاتر باشد مشکلی ندارید ؟