2777
2789
ناهید...........یه سوال کارشناسی دارم......دختر جون/مادر جون،مگه اینترنت خونه وصل نشده؟؟؟؟پس چرا نمیایی زیاد!!!!نکنه خونه خوشگل موشگل دلت را برده ودیگه دیگه ما قدیمی شدیم.*چشمک*..............منتظرتیم.

عاطفه........فیلتر واینا شوخی بود،اساسی......اما تو لب تاپ من بیر دانه*درست گفتم یانه!!؟؟* هم نیست......ایشون هم که خیلی گرفتارند.....امشب دیگه گیرش انداختم.

نه عکسها که خیلی باحال نیستند......از یه ارشیو....تند تند پنج تا کپی کردم،تا مریخی ام مریخی تر نشه....اینه که خودم منتخب نبودم...ترسه منتخب بود....چشمک
سارایی سلام:))

آره منم خیلی تو فکر سانی و الناز هستم....ایشالا هر چه زودتر حالشون خوش بشه و از بهترین ها سرشار بشن....
راستی سانی یه بار پرسیدی باغ/ویلا مون کجای شماله منم هی یادم میرفت بگم...یه منطقه ای به اسم بابل کنار هست نزدیک بابل....خیلی باصفاست.دوستش دارم.ما اونجاییم:))تشریف بیارید همگی خوشحال میشیم...فکر کنم برای عید سوییت و سرایداری حاضر بشه حالا تا کی بشه، خدا پول برسونه بشه طبقه بالاشو ساخت....فعلا بسمونه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارایی جدی گفتم،عکسا خیلی به دل میشینه....یاد خواهرزاده های خودمم افتادم :)خواهر منم دو تا مریخی داره تو همین سن های مریخی های شما ،خودشم همسن شما! معین و متین...
عاطفه سلام یادم رفتااااااا.

سلام.
میگم ممنون از اظهار لطفت نسبت به این زلزله های من.....
راستی گفتی موبایل ونت

سمیه پرسیده بود.
عاطفه منم تابستون با این گوشی از 8080 وصل شدم،اما بدجور نامردا تا کردن.....فکر کن...نت من قطع نمیشد.......منم اصلا با وایمکس می اومدم اما سه دوره دوماهه قبضم بالای صد چوب می اومد....یعنی وصل نمیشدم،اما گنتور این مخابرات برام تند تند آب میخورد.......ماهم کلااااا قطعش کردیم
سارایی من عرض ادب کردم عزیزم:))))

راستش من تا حالا با همراه اول مشکل نداشتم....اینجام که وایمکس مایمکس و ای دی اس ال و این حرفا حالیش نیست از بس آخر تکنولوژیه!!!...اینجا فقط به یه عده خاص !ای دی اس ال میدن مثلا خواهرم اینا داشتن چون همسرش عضو هیئت علمی دانشگاه بود بعد که رفتن لواسون ما میخواستیم کش بریم!!!نشد ...برادرش گرفت....
اینه که کمبود امکانات و ایناست دیگه....شما که پایتخت نشینید!!!کیف کنید با امکانات....
البته شما باید میرفتی تو سایت همراه اول کلا اشتراک اینترنتتو لغو میکردی تا اونا بیخودی با پولاتون صفا نکنن!!!
من که فعلا بیدارم...شما هم همینطور خواستی بری بگو....
من همیشه برای مانتو یه راست میرم دیبا تو تجریش....هیچ وقت دست خالی بیرون نمیام ازش خوبیش اینه شلوار و شال و روسری هم داره دیگه راحتی جای دیگه نمیری...اونم با این همسر بنده با این اعصاب خریدی که داره!
آره دیگه ما "ییلاق پایتخت نشین"یم البته منهای امکانات پایتخت:(
راستی اینجا داره ?رف میاد...آره خداییش هواش به همه چیش میارزه .تا یاسمن مدرسه نمیره میشه تحمل کرد....
عاطفه......شوهر من تو خرید،ید طولانی داره....درست گفتم.یعنی به غلط کردن آدم می افته......باید همه مغازه های اطراف اون محل خرید را گز کنه...نه من باب تخفیف وقیمت.....بلکه جنس وقیافه.
جمعه رفتیم برا علی شلوار ***بگیریم....انقدر تو اتاق پرو بهش شلوار مختلف پوشوند که بچه کلافه شده بود....یا خود من خدا نکنه، بخوام چیزی بخرم...پوفففففففففف
آخی طفلی علی...البته خب این که خیلی خوبه....همیشه بهترین ها رو میپوشید...همسر بنده حاضره سرش کلاه بره و چندین برابر ارزش اون جنس پول بده ولی از همون مغازه اول خرید کنه....همیشه هم گول مارک رو میخوره...جالبه دوست نداره تنهایی برم خرید...البته برای لباسایی که همه میبینن!میگه لباس بیرون نباید جلب توجه کنه....لباسای مجلسی و خونگی رو خودم میرم معمولا...
شلوار هم مبارک علی آقا باشه....

سارایی جون ببخشید خیلی دوست دارم بازم باهات صحبت کنم.بس که حرفات به دل میشینه...ولی فردا صبح وقت لیزر دارم/گفتم بهت/ساعت 8باید یاسمنو بزارم پیش مامان....ده نوبت دارم....خدا رو شکر آخرین جلسشه .اینه که باید برم لالا....میترسم خواب بمونم ...

مبارکتون باشه فرش جدیدا....من عاشق فرش دست بافم....اصلا فرش ماشینی رو به فرش بودن قبول ندارم!!!ولی قیمت فرش دست بافت سرسام آوره....نمیشه هی قر ریخت عوضشون کرد منم خدا رو شکر فرش جهیزیه ام رو خیلی دوست دارم...مامانت راست میگه حیفه....ردشون نکن...
عاطفه.....وای،چه با حال،داره برف میاد......منم دلم خواست.تا اونجا هستین حسابی لذت ببر از اون هوااااااا.
یعنی مدل شوهر منم..........تو خرید.............خرید پشیمون کن........هست.نظر منه.خودشم میدونه.
من به قدری برای فرش دست بافت ارزش قایلم و دوست دارم که اگه ببینم یکی داره یه کاری میکنه که بهش صدمه میخوره واقعا عصبانی میشم و دلم میخواد کله طرفو بکنم/البته اینا همش قره!چون با این حساب یاسمن الان نباید کله میداشت..../
الان دلم نمیخواد برای شمال ماشینی بگیرم...اما هم بحث هزینه اش هست و هم بحث این که فرش دست بافت جای نمناک زود از بین میره/بید میافته توش/ و مراقبت زیادی میخواد......اینه که مجــــــــبورم برم تو کا ماشینی

راستی من خودمم یه تابلو فرش بافتم هاااااا/این یه پز کاملا آشکار بود هههههه/