2777
2789
مانلی ممنون از این توضیحاتت منم برم بدرستم:)
اونروز که پیتزا تابه ای رو ازت پرسیدم رفتم خونه مامانم درست کردم آقای داماد هم بودن ( شوهر خواهر ) خیلی خوب شد با اینکه فر هم بود اما این خیلی راحت تر آماده شد. خلاصه منم با رسپیهای تو چه پزایی که ندادم خواهر جون
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
شیرین ........... مبارکه ... بیشتر مراقب خودتون باش / آخ جون حال و هوای اینجا داره عوض میشه .. یاقوت / شیرین / نفر بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نبود ؟
اِ پرستو .............. تو هم ... ؟ (چشمک)
ببین یه چی بگم نخندیا ... "گل میخک" داری ؟ اگه نداری و تا حالا استفاده نکردی .. از عطاری بگیر براشون ... بذاره روی دندونش ... یعنی معجزه می کنه برای درد دندون ... اصلا آرامبخشه دهان و دندانه !!! "دکتر شدم باز" // مهنا منو به اسم صدا نمی زنه !! چون کسی منو تو خونه به اسم صدا نمی زنه !! اما من خیلی همسری رو به اسم صدا می زنم .... اونم یاد گرفته ... با هیجان می گه : "حسین" "حسین!" .... همسر جان ما هم گاهی شاکی میشه ولی بیشتر ضعف و غش می کنه براش !!!
سارایی ................ خوبین ؟
رزا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عاطفه ؟
ضحی جات خالیه تا دو هفته دیگه !! قول بده برگشتی اول بیای اینجا ! والا !
شیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوا دارم کم کم نگرانتون می شم . اومدی که ؟ چرا نمیای اینجا ؟؟؟
النـــــــــــــــــاز .................................. خوبین ؟
تینا / درسا امروز نیومدین ؟ خوبین ؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمی نوش جان .................... آره منم با پیتزا تابه ای خیلی حال کردم !!! خدا رو شکر خوب شد ...
اینم بدرست و حالشو ببر . خیلی خوبه . و راحت ....
عروسی کِی هست ؟ مامانت داره جهاز می خره ؟ مبارک باشه .

شیرین .................... از حس و حالت بگو !! دیدی تا وقتی نمی دونی خوبی ! به محض اینکه می فهمی اوضاع کامل فرق می کنه !!! کی به دنیا میاد به امید خدا ؟؟ آبان آینده ؟
سانی ........................ آنیسا چطوره ؟
ناهیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ......

بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام.
خوبین؟؟؟؟

شیریننننننننننننننننننن....مبارکه،به سلامتی.

مانلی جون.....علی دومین غیبت را کرده،خونه است وتب کرده،گرفتار اقازاده ام:-) شکرررررررررر،اما همش پوففففففففف.از جمله ات ترکیدم از خنده///نگارنده جمله بعد از نوشتن فوت کرد///:-)

سمیه دعاگویت هستم عزیز دل.....نگو بی سلیقه هستی......خیلی هم با سلیقه اییی مامان همه چی تموم

سمییییییییییییییییییی با این دوتا اس ام اس باحال کلی کیفور شدم،مخصوصااااا دیشب،اخر شبی.........باجناق ها خوبند؟؟؟؟؟؟باهم جورند؟؟؟؟؟
مانلی عزیزم کد بانو طب سنتی دون!!! همه چی تموم:)
عروسی به احتمال زیاذ آخر اردیبهشت. آره مامانم داره وسایلشو میگیره خودشم خیلی شیک و راحت میگه من نمیام شماها خرید کنین:))) منم که ماشالله یکی باید دور و برم بچرخه با باران و خون و سرکارو مامانم دست تنهاست:((

سارایی ناقابل بود منم کیفور اس ام اس های الانت شدم که آخری که سند کردی چند روز پیش خودم برات فرستاده بودم جیگر:)))))
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
سلاااااااااااااااااااااااام
شیرین ماااااچ....مبارکه.....به سلامتی...سومین مامان دومی شدی->نوشین،یاقوت،شیرین،....بعدی؟ نبود؟

سارایی جون سلام.....ای بابا علی چی شد دوباره؟بلا دوره ایشالا
سمی......الان رفتم دیدم.نغمه برام چند روز پیش فرستاده بود....فکر کردم تو نداری...که دیدم دوتایی فرستادین.
آلزایمر مزمن گرفتم.هههههههههه
میگم.....من حس وحال الان تو را خیلی دوست دارم.قدرش را بدون.انشاله همیشه دستتون به خرید وشادی وجهیزیه باشه
سمی......دلم برات تنگ شده هااااااا...اونطرفا زیاد میام،باید مثل *پرستو*یه بار رکب بزنم بهت......خو میخواهم مادر عروسم را ببینم....البته *عاطفه* هم یکی غز کاندیدا هست....اوفغففففففف کاندید زیاد دارم.....مهنا....حاج خاونم مهسا....فاطمه.....پادمیرا.....دینا.....انیسا.......رونیکا

عاطفه......خوبه هرشب یه لیوان اب پرتقال ولیموشیرین میچپونم تو حلق دوتاشون!اونوقت امسال.........شکر خدا
مریم جون برای مسئله ای که برات پیش اومد خیلی ناراحت شدم پارسال همین مشکل برای خانم دوست همسری پیش اومده بود/با هم مکه بودیم/همش عصبیه....سعی کن آرووم باشی...اون بنده خدا مادرش سکته مغزی کرده بود بد بهش خبر دادن وقتی رفت دم خونشون آمبولانس و گریه و....اینم شوکه میشه سمت چپ بدنش فلج میشه ...خدا رو شکر مال شما به اون شدت نیست ....صورتش کامل مثل یه آدم سکته زده...پلکه چپش بسته نمیشد و شبا چسب مسزد رو پلکش میخوابید....اینقدر ناراحت بود اینقدر گریه میکرد تا این که بعد از چند تا دکتر حسابی رفتن بهش گفتن فقط فقط آرامش و فیزیوتراپی سر حالت میاره.....الان کاملا خووووبه ...چند وقته پیش باهاش تماس داشتم میگفت شدم مثل قبل...خدا رو شکر...آرووم باش و خودتو از مسائل و کشمکش های بیخودی دور کن....ایشالا زودی خوب میشی....بوووووس

مانلی جان و زهرا جان وهمه دوستان مرسی بابت خسته نباشید هاتون به آقا جواد!ایشالا تو خونه شما هم همیشه خوشی باشه....
مانلی جون راستش من از جای خاصی برای یاسمن خرید نمیکنم هر جا هر چی ببینم و خوشم میاد میگیرم ولی بیشترین خریدام مال یه پاساژه تو تجریش الان اسمش یادم نیست ...تقریبا روبروی سینما آستارا بعد از میدون قدس نرسیده به میدون تجریش...یه پاساژه کلا لباس بچه و سیسمونی داره....بد نیست....گاهی هم میرم بهار....کلا هر چی چشم ببینه و خوشم بیاد دیگه...یه بار رفتم جمهوری یه دست فروش بود کلاه میفروخت کلاه یاسمن رو ازش خریدم 6 تومن خیلی دوستش دارم گرم و خوشگله ...همونو یه مغازه دیدم داشت 13 تومن....
پرستو.......من که دستا بالا....اصلا،دست رو دست من....کار بد نداریم اصلا....تو خودتون بگردید دنبال مجرم بعدی.

پرستو......رکب زدن را که خوندم.....احساس میکنم واحساس کردم،هیچ وقت نمیتونم بد باشم باهاش،با اون!!!شاید خودم بد باشم ذاتا:-P اما بلد نیستم قیافه مادرشوهر بگیرم اصلاااااااااااا.
حالا بسم الله هر کی حاضره عروسم بشه دست بلند کنه؟!
وای همسر جان یک کار ها میکنه برا دندونش ... من موندم حیرون ....... خدایا چرا مردها اینجورین .....

هی میگه پرستو درد دارم...
تو دلم میگم خوب چه غلطی بکنم ... داری مسکن بخور بخواب
چرا هی راه میری تو سرت میزنی .....
مردها اگه میخواستن بچه بدنیا بیارن چی میشد
پرستو.......من که دستا بالا....اصلا،دست رو دست من....کار بد نداریم اصلا....تو خودتون بگردید دنبال مجرم بعدی.

پرستو......رکب زدن را که خوندم.....احساس میکنم واحساس کردم،هیچ وقت نمیتونم بد باشم باهاش،با اون!!!شاید خودم بد باشم ذاتا:-P اما بلد نیستم قیافه مادرشوهر بگیرم اصلاااااااااااا.
حالا بسم الله هر کی حاضره عروسم بشه دست بلند کنه؟!
سمی جون ایشالا همیشه خونتون شادی باشه.....نه نوشین مامان رایان رو میگم ....

پرستو جونم سلام....مرسی عزیزم شما خوبی؟ همسری بهتره؟مشکل مال دندونشه؟

سارایی جون نصف مریضیا بچه های تو این سن از مدرسه میاد....باز خدا خیرت بده بچه مریضو نمیفرستی مدرسه که 4 تا بچه دیگه هم بگیرن
2810