2777
2789
عنوان

بین عشقم و خاستگارم گیر کردم

712 بازدید | 42 پست

عشقم کراشه اون نمیدونه ک دوستش دارم ولی حس میکنم بنا ب دلایلی اونم هی از من خوشش میاد بچه ها حسی ک ب اون دارم ب هییییییچ کسی ندارا با اینکه قیافه و هیکل و ... معمولیی داره ولی اصلا ی حسسسس عجییییبی ب اون دارم ۸ ساله ک این حسو دارم نمیدونم چطوری بگم حتی اسمشم ک میاد قلبم میلرزه ی حس خاصه ک کنارش آرامش میگیرم و با اینکه خاستگارای خیلی خوب زیاد داشتم ب هییییچکدوم این حسو نتونستم داشته باشه باهاشون ک حرف میزدم میتونستم دوستشون داشته باشم ولی این حسو نداشتم 

الان ی خاستگار دارم تمااااممم معیارهامو داره حتی ظاهرش خیییلی خوبه میتونم دوستش داشته باشم ولی اون حس رو بار بهش ندارم و مطمعنم اون حس عشقه ک دیگه هیچ وقت ب هیچ کس ندارم   نمیدونم چیکار کنم چ تصمیمی بگیرم 😔 معیارهامو یا حسی ک فقط ب اون دارمو ؟ 

اگع واقن عشقتع ک باید براش ب جنگی ن حق انتخاب بزاری برا خودت

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در واقع شما الان بین یه توهم و یه خواستگار ایده آل تردید داری، نه عشق!

اون اگه ذره ای حواسش به شما بود حتما تو این ۸ سال خودش مستقیم یا از طریق خانواده ش اقدام میکرد.

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

فک کنم من بودم خواستگارم رو انتخاب میکردم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

نه بنظرم منتظر گذاشت بمون بدبخت شو ؛ یه دختری که کله اش کار می‌کنه خوشبخت بشه

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
کراشت یا عشقت معلوم نیستش بیاد جلو یا نه خواستگارت بهتره

اخه من نمیتونم بدون اون حس قشنگ تا همیشه زندگی کنم من تمام دلخوشی هر روزم اون حسه ی اهنگ ک میشنوم با گوشت و جونم حسش میکنم با عشقم ولی هیچ کس دیگه ای رو نمیتونم جاش تصور کنم ن مطمعنم ب این زودیا میاد عشقم 

لااقل بگه اگه گفت میخوامت باز امیدی هست شاید نخوادش اینجوری خیالش راحته

ایشون بگه و اون آقا هم بگه میخوامت و هیچ کاری نکنه! امیدواهی به چه درد میخوره؟

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
در واقع شما الان بین یه توهم و یه خواستگار ایده آل تردید داری، نه عشق! اون اگه ذره ای حواسش به شما ...

این ۸ سال بچه بودیم من از ۱۱ ۱۲ سالگی عاشقشم  اون ک بچه بود پسرا ک نمیفهمن این چیزا رو الان ۲۱ سالشه تازه من ۱۹