2777
2789
عنوان

بین عشقم و خاستگارم گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن و سالشون رو که گفت کلا از نظرم قضیه عوض شد! 

ببین عزیزم بخدا من ۱۲ سالگی عاشقش شدم برا این که حس کردم اصلا عشق ب نفعم نیست از ۱۴ سالگی تااااا ۱۸ سالگی هییییچ فکری نذاشتم از اون بیاد تو سرم  اصلا نرفتم جایی ک اونو ببینم فکرش ک میومد فوریییی خودمو مشغول میکردم با یکی از خاستگارای خیلی خوبم چند ناه حرف زدم ک اگر میتونم اونو فراموش کنم ب این جواب بدم ( البته بهش گفته بودم ک یکی دیگه رو دوست دارم اون خودش اصرار ب اشنایی بیشتر کرد )  ولی بازززززممم نشد اون حس هیچ وقت ب کسی ب وجود نیومد اتفاقی امسال دیدمش دیگههههه نتونستم بیخیال بشم  دیگه نتونستم هی خودمو پرت کنم 

من تو این موقعیت هفت سال پیش قرار گرفتم...دوست پسرم رو خیلی دوست داشتم ولی هیچی نداشت و حتی قیافه ام نداشت...بعد همین همسرم اومد خواستگاریم البته اون منو دیده بود و یکی دو سالی بود که منو میخواست...منم دیدم همسرم هم به لحاظ مالی هم به لحاظ ظاهری خیلی سر تره قبول کردم...شاید اون موقع خیلی برام سخت بود ولی الان میبینم بهترین کارو کردم چون به لحاظ اخلاقی هم همسرم خیلی بهتره...الانم عاشق همسرمم حتی خیلی خیلی خیلی بیشتر از دوست پسر مجردیم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

آدم عاقل نقدو ول نمیکنه نسیه رو بچسبه برو مشاوره 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

اسی منم یه کراش ۸ ساله دارم

کاش جای تو بودم میتونستم بهش برسم

هیچکسو با کراشم عوض نمیکنم

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش

اگه فکر می‌کنی حسی نسبت بهش داری، خب طبیعتاً به خواستگارت اصلأ نباید فکر کنی به نظرم. یعنی اشتباهه کلا وقتی به یه نفر حسی داری به شخص دیگه ای هم فکر کنی. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
ببین عزیزم بخدا من ۱۲ سالگی عاشقش شدم برا این که حس کردم اصلا عشق ب نفعم نیست از ۱۴ سالگی تااااا ۱۸ ...

بهرحال من نمیتونم درک کنم و همچنان معتقدم بخاطر هورموناست

نه ۱۲ سالگی سن عاشق شدنه، اینکه میگی از ۱۴ تا ۱۸ سالگی نذاشتی... یعنی دقیقا داشتی بهش فکر میکردی و راه مقابله رو پیدا کنی که خب یعنی فکر کردن به اون شخص!

حقیقتش از نظر من جریانات احساسی زیر ۲۲ ۲۳ سالگی باد هواست

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

ببین ب نظر من سن 19 سال برای یه دختر خانم تقریبا سن ازدواجه و اون عشقت اگه واقعا بخوادت و اونم مایل باشه میاد جلو چون میدونه هر لحظه ممکنه ازدواج کنی. لااقل ی نشون میارن. پس به نظرم وقتت رو الکی هدر نده و خاستگار خوبت رو با تحقیق و اشنایی کامل قبول کن

لایک نکن دیگه  
اخه من نمیتونم بدون اون حس قشنگ تا همیشه زندگی کنم من تمام دلخوشی هر روزم اون حسه ی اهنگ ک میشنوم با ...

تو داذی با تصورت زندگی میکتی دختر خوب. 

هنوز با اون ب اصطلاح کراشت دوروزم ی جا نبودی ک بفهمی چ اخلاقایی داره. 

ولی خاستگارو دیدی و شناختی... 

شما عاشق اون بتی هستی ک تو ذهنت ساختی حتی اگر برفرض محال ی روز تو با اون کراشت ازدواج کنی باور کن ی روز صب بیدارشی ببینی دهنش بو میده  یا سرت داد میزنه میفهی این اون بتی نبود ک تو تو ذهنت داشتی اینم ی آدمه مث بقیه ولی تو خودت بزرگش کردی... 

فرصت های خوب زود از دست میره... 

با خاستگارت جلسات آشنایی رو بیشتر کن خودتم از مشاور کمک بگیر تا ذهنتو باز کنه و هوش و حواستو بیاره سرجاش

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

ببین نمیخوام ناراحتت کنم....ولی من یکی از نزدیکای خودم یکی رو خیلی دوست داشت....بعد همش میگفت اونم منو دوست دارم مطمئنم....خلاصه چندسالی گذشت دیگه دختره طاقتش تموم شد رفت با پسره حرف زد....پسره هم یه کاره برگشته بود گفته بود من تورو دوست داشتم ولی مثل خواهرم....یعنی دختره نابود شد...فکر کن چندسال با این خیال که اونم منو دوست داره زندگی کرد....

آدمی که عاشقه هرچیزی از طرف مقابل ببینه عشقولانه تعبیرش میکنه....مثلا اگه طرف یه نگاه معمولی بکنه پیش خودش میگه این چون عاشق منه اینجوری نگام کرد درصورتیکه شاید واقعا اون طرف هیچ عشقی نداشته و همینجوری نگاه کرده..

حالا من نمیدونم شاید اون طرف شما واقعا شما رو بخواد شایدم نه....ولی مواظب باش خودتو گول نزنی

بعدشم اگه واقعا خواستگارت خوبه بیشتر روش فکر کن چون ممکنه چندسال دیگه اینجور خواستگاری رو نداشته باشی