2777
2789
عنوان

اونایی که میخوایین توهین کنید نیایین خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 105 پست
عشقتون پایدار عزیزم❤❤❤

فدات عزیزم. اگه خواستی دعا کن خدا بهمون اولاد سالم و صالح بده. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت تو خونه خیلی تنهاست یا خونه مجردی داره؟چون هز تاپیکات مشخصه اکثره روزا اونجایی.... حواست باشه ...

ن خونه مجردی داره

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

فدات عزیزم. اگه خواستی دعا کن خدا بهمون اولاد سالم و صالح بده. 

انشاالله اتفاقا باردارم دعا کن میرم دکتر قلبش تشکیل شده باشه

تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏
ن خونه مجردی داره

گلی بقیه خیلی گفتن.. ولی گاها قابل کنترل نیست. یکم رعایت کن. هم اینکه محدودیت باشه ب فکر ب دست آوردند میوفته. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
انشاالله اتفاقا باردارم دعا کن میرم دکتر قلبش تشکیل شده باشه

برات صلوات میفرستم. خدا برات حفظش کنه

گلی بقیه خیلی گفتن.. ولی گاها قابل کنترل نیست. یکم رعایت کن. هم اینکه محدودیت باشه ب فکر ب دست آوردن ...

میفهمم اخه خیلی تنها بودیم خودش مقیده به این چیزا الانم واسه همین تعجب کردم اخه اینجوری نمیشه

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

میفهمم اخه خیلی تنها بودیم خودش مقیده به این چیزا الانم واسه همین تعجب کردم اخه اینجوری نمیشه

سیاست داشته باش.. 

چه جالب 😅 خدا نگهتون داره برا هم

فدات گلی...       ما بخاطر مشکلات ناباروری محدودیت داشتیم ی مدت.. بیشتر بخاطر اونه. خیلی سخت گذشت.  به امید خدا انتقال مثبت بشه این سختی‌ها یادمون بره

فدات گلی...       ما بخاطر مشکلات ناباروری محدودیت داشتیم ی مدت.. بیشتر بخاطر او ...

انشالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه .. خالم بعد دو بار آی وی اف بالاخره خدا این توفیق رو بهش داد که بعد هجده سال باردار بشه.. شماهم توکلت به خدا باشه..

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍
انشالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه .. خالم بعد دو بار آی وی اف بالاخره خدا این توفیق رو بهش دا ...

توکل بخدا. تا کسی درگیر نباشه نمی‌فهمه ماها چی میکشیم. 

خیلی خوشحال شدم برای خاله ت