2777
2789
چطور دلش میاد بچه کلافه میشه ،پسرمن گرفته بود انقدر اذیت میشد ،دوست داشتم گریه کنم،انقدر شامپو و محل ...

بهش گفتم تمیز کن دیگ میگ نمیزاره ک بخدا عین خیالش نبود ولی من حالم بهم خورد هنوز روی موهاش اونهمه شپش بود خدا میدونه از کِی شپش داره بچه بدبخت

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ی شامپو پرمترین ع داروخونه بگیر ببرش حموم بعد این ک استفاده کردی شامپو رو سرش نرم کننده بزن با شونه دندونه ریزه موهاشو دسته دسته کن شونه بزن هر چی رشک و شپش مرده تو سرش هس در میاد بعدشم روی روبالشی ها و پتوهاتون ی مقدار خیلی کم سوسک کش بزن بزا ی شب بمونه فرداش بشور ریشه کن میشه

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
ببین ی شامپو پرمترین ع داروخونه بگیر ببرش حموم بعد این ک استفاده کردی شامپو رو سرش نرم کننده بزن با ...

اخه سری قبل پرمترین زدمو از بین رفتن ،چون سرطان زاست نمیخوام دوباره بزنم .اگر چه فک میکنم رشک و شپش از سرطان بدترن 

سلام عزیزم

به نظرم قبل هر درمانی، باید راه اصلی که بچت گرفته رو ببندی.

من دیدم بین مامانا زمزمه ست که بچه هاشون از مدرسه شپش گرفتن، یه نایلون بزرگ گذاشتم کیف پسرم و گفتم توی مدرسه،کلاه و کاپشنش رو داخل اون بزاره.

الحمدلله به خاطر کرونا، تماس زیادی که بچه ها باهم ندارن،از طریق همین کلاه و کاپشن که سر آویز لباس یا کنارهم میزارن،منتقل میشه احتمالا.

من  خیلی دلم میخواد و دوست دارم تو یه فضای آرام و منطقی و بدون تعصب با هرکسی که تردید داره توی انتخابات شرکت کنه و یا بین دوتا کاندید تردید داره که به هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
عمومیه ولی دوشیفت کار میکنه 

منم یکی از اقوام ک اتفاقا دکتر هم هست بچش رو ماهی یکبارم حمام نمیکنه،رو بالشتی هاش سیاه شدن و نمیشوره.بچش رشک داشت..اون غصه نمیخوره جون نظافتش رو رعایت نکرده اما من ک از صبح تا شب پی نظافت و شستشوم خیلی ناراحتم دپرس شدم گریه میکنم همش احساس میکنم کل خونه شپش داره 

سلام عزیزم به نظرم قبل هر درمانی، باید راه اصلی که بچت گرفته رو ببندی. من دیدم بین مامانا زمزمه ست ...

منم مربی هاشون هرروز همین کارو میکنن هرکس لباسش توی پلاستیک خودشه،اما میدونی بچه ها توی مهد کوچیکن تماس نزدیک بهم دارن درک نمیکنن فعلا

یه محلول برا دوتامون کافیه؟

آره

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

درمانهای سنتی رو بذار کنار.شامپوی هگور شپش که المانیه بگیر همه بزنید .اسپری شپش هم بگیر تمام مبلهارو بزن.تمام ملحفه ها رلباسهاتونو با اب داغ بشور واطو بزن یه خونه تکونی اساسی کن ۲ هفته بعد تمام این کارهاروتکرارکن

🙁🤦🏻‍♀️ حتما زیادی رو سرش مونده بوده چون دوست ابجیم دخترش گرفته بود اینو امتحان کرده بود پاک شده ...

عع نمیدونم والا ولی خطر داره کلی

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)
شامپو PRIME هم عاليه كامل ريشه كن ميكنه قيمت حدود ١٠٠

تو نت سرچ کردم خیلی محصول خوبی بنظر میاد همین گفتم شوهرم بیاره از داروخونه خیییلی ازت ممنونم عزیزم امیدوار نتیجه ببینم ازش