خانما یکماه پیش اعلام کردن توی مهد شپش گرفتن بعضیا ،مراقب باشید..بعد چندروز تو سر دخترم شپش دیدم،شامپو پرمترین زدم کل خونه رو تمیز کردم و ملحفه و...رو شستم کامل از بین رفت هرروزم سرشو چک میکردم اصلا رشک نداشت..تا امروز دوباره چن تا رشک پیدا کردم تو سرش.چکار کنم؟راه حلی دارین بگین لطفا
بخدا من از صبح تا شب نظافت و تمیزی میکنم مثل کوزت اخرشم باید اینهمه استرس رشک و شپش بگیرم خدا باعث و ...
نرم کننده بزن تو حموم به موهاشو دسته و دسته کن هر دسترو چند بار با شونه مخصوصش بکش روز در میون اینکارو بکن تا تخم و خودشو بکشه بیرون مرتب اینکارو بکنی میره ضرری هم نداره
مواظب باش هر چیزی ندونسته نزنی ببرش دکتر شامپو براش بنویسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرکه نمک بزن به موهاش تو حموم مثل شامپو، موهاشو جارو برقی بکش خونه رو هم تمیز کن تا دوباره نگیره، شونه شپش هم بخر هر روز چندین بار بکش به موهاش، ولی خب همون سرکه نمک خیلی خوبه اگه تازه گرفته باشه سریع درمان میشه
مایونز بزن به موهاش ی پلاستیک بکش روش تا ی ساعت بعد بشور کاملا از بین میرن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
نخون بهت میگم نخون حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی