2777
2789
چرا اینقد زیاد شده 🤔 دلیلیش چیه داریم به عقب برمیگردیم

برادر زاده های منم گرفتن از مهد

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربیش گفت کسایی ک مو رو از ته زدن بازم گرفتن گفت این درمان قطعی نی 

چرا بابا موهاشو کوتاه کنی میره در ضمن سس مایونز بزن رو سرش چند ساعت ببند بعد شونه کن ببر حموم بشور

چرا میره اگ بعضی از مادرای بی مسئولیت سر بچه هاشونو تمیز کنن یکی از فامیلای نزدیک خودم اونروز دیدم س ...

من دکتر شپشو دیدم . به خواهرشوهرا و مادرشوهر و بچه های فامیل شپش داد .شپشا رو از توی کله همدیگه بیرون میاوردن و هار هار میخندیدن

😐واقعا پس پشیگریش چیه

شپش مثل سرما خوردگی سرایت میکنه ،یکی داشته باشه به همه میده ،فقط تنها راهش اینکه موهاتو بپوشونی و اصلا از روسری و شونه کسی استفاده نکنی، اونم که ادم نمیدونه کی داره که سرشو بپوشونه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من دکتر شپشو دیدم . به خواهرشوهرا و مادرشوهر و بچه های فامیل شپش داد .شپشا رو از توی کله همدیگه بیرو ...

یاخدااااا

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
چرا میره اگ بعضی از مادرای بی مسئولیت سر بچه هاشونو تمیز کنن یکی از فامیلای نزدیک خودم اونروز دیدم س ...

چطور دلش میاد بچه کلافه میشه ،پسرمن گرفته بود انقدر اذیت میشد ،دوست داشتم گریه کنم،انقدر شامپو و محلول زدم از بین رفت

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چندسال پیش پسرم از مهد گرفت ؛منم از پسرم ؛؛یک روز درمیون سس میزنم به موهام مثل رنگ ؛شب میخابدم تا صب ...

منم پسرم کوچیک بود گرفت داشتم میرفتیم کربلا دیدم سرشو خیلی میخاره نگاه کردم دیدم رشک داره حالم اینقدر بد شد آوردم کوتاه کوتاه کردم مال اون رفت سر خودم هم اصلا نگاه نکردم ببینم داره یا نه فقط سس میزدم میبستم بعد میرفتم شونه میکردم ومیشستم خدا رو شکر دیگه نبود 

بخدا انقدر خوشکله ولی اصلا بچشو حموم نمیبره باور کن ۳ ماه یه بار بچه حموم میره موهای بچه به هم چسبید ...

دکتر چی هست!!

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

سلام من خودم و ابجیم با این روش کامل شپش رو ریشه کن کردیم 

اسپند رو اسیاب کن یه قاشق پودر اسفند با نصف لیوان ابجوش بزار دم بکشه بعد حنا رو قاطیش کن اگ نمیخای سرش رنگ بگیره حنای بی رنگ بزن نخاستی هم همون اب  اسفند رو به سرش بزن ..خلاصه بمال به سرش بزار چن ساعت بمونه این شپش های زنده رو میکشه..برای تخم شپش یا همون رشک سرکه رو بریز تو ابپاش  هر روز چنبار بزن به موهاش با شونه ریز  شونه کن ک تخم شپش ها کنده بشه شپش زنده راحت میمیره مهم ترینش تخم شپشه ک از بین ببریش

همه دخترا حداقل یکبار پرسیدن چرا؟؟؟و شنیدن چون تو دختری!!!همینقدر تلخ😓