2777
2789
عنوان

كيا سنتي ازدواج كردن ؟ميشه بيايد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

سنتی هم الان دیگه اشنایی اولیش سنتیه

بعد باید برای شناخت دوران دوستی بگذرونن منتها فرقش اینه خانواده ها هم میدونن

پس عشق هم به وجود میاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی بوده خدا ر شکر راضیم .اصلا به روش ازدواج بستگی نداره بعضیا با عشق فراوان ازدواج کردن یه مدت بعد ...

سنتي در چه حد بوده ؟شوهرت نميگه كه ما عاشق نبوديم و از اين حرفا؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

تداوم ازدواج هیچ ربطی به سنتی و مدرن بودن نداره .

مهم اینه همسر داری و مهارت های ارتباطی را بلد باشیم. 

این همه عاشق و معشوقی که کارشون به طلاق کشیده ،مگه عاشق نبودن ،پس چی شد ؟ عشق تضمین کننده خوشبختی و دوام زندگی نیست.

جامعه ما متاسفانه اصلا هیچ آموزشی به دختر و پسر برای ازدواج نمیده ،خانواده ها هم که ابدا کاری نمیکنن....همه خودشونو عالم میدونن و بی نیاز از آموزش......نتیجه اش هم میشه همین آمار بالای خیانت و طلاق رسمی و طلاق عاطفی.

جواب ابلهان خاموشیست
من سنتی ازدواج کردم. زندگیم خوبه ولی دوست داشتم ازدواجم عاشقانه میبود که خب هیچ کسی عاشقم نشد   ...

😂 

ولی واقعا نوع اشنا شدن و ابن‌چیزا مهم نیس

مهم ازدواج خوبه

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
یعنی کسی با کسی نباید رابطه داشته باشه

شت

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

😐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

چقدرم كه مردا ندارن 

ازدواج نكنن با هزار نفرن و رابطه دارن 

حتي ازواجم ميكنن باز رابطه با كساي ديگه دارن 

من فكر ميكنم اون دنيا هيچ مردي تو بهشت  ديده  نميشه 

شوهرت چه حرفایی میزنه؟ بهش بگو الان مهمه یا گذشته؟ یعنی الان عاشقت نیست؟

راستش من دارم جدا ميشم اخر كاراي دادگاهمه فقط يه چيز قلبمو بد شكست كه 

به يكي از اشناهامون دو سه روز پيش گفته كه من ازدواج سنتي و به سبك هزار سال پيش بوده هيچ عشق عاشقي نبوده 

(ما اشنا خانوادگي بوديم چندين سال كلي سفر و مهموني باهم بوديم بعد كه اومدن خواستگاري و تموم شد ٢ماه نامزد بوديم و هر روز بيرون و اينا حتي اون زمان من بهش گفتم اگه ١درصد به من حسي نداشتي و امدي جلو تمومش كنيم اما  اون همش ميگفت من اگه با تو ازدواج نميكردم كلا ديگه با كسي ازدواج نميكردم 

و ….)

خلاصه چون بين من و خانوادش مشكل پيش اومد مامانش بهم گفت اگه ما بديم پسرمم بده و ما باعث ازدواجتون شدبم حالا كه ما بده شديم زندگيت تداومي نداره 

شوهرمم گفت ما به واسطه ازدواج كرديم حالا كه بابا مامانم بد شدن منم بدم و نميخوام اين زندگي و تموم 😊

سنتي در چه حد بوده ؟شوهرت نميگه كه ما عاشق نبوديم و از اين حرفا؟

نه .شوهرم میگه اونایی که عاشقن اول احساسشون درگیر میشه بعد عقلشون برای همین موفقیتشون کمه .توی سنتی هم طرف اومده دیده پسندیده دیگه اگ۶ دوست نداشت قبول نمیکرد

راستش من دارم جدا ميشم اخر كاراي دادگاهمه فقط يه چيز قلبمو بد شكست كه  به يكي از اشناهامون دو ...

این بهانه اش بوده .وگرنه خیلیا رو دیدم با عشق ازدواج کردن الان همش دعوا دارن .کلا زندگی کردن سیاست خاصی میخواد که فارغ از نوع ازدواج اگه اون سیاست رو هر دو نداشته باشن موفق نمیشن

این بهانه اش بوده .وگرنه خیلیا رو دیدم با عشق ازدواج کردن الان همش دعوا دارن .کلا زندگی کردن سیاست خ ...

ميگه چون بابا مامان منو نميخواي و ميگي بدن منم بدم منم نبايد بخواي 

اين حرفو دقيقا مادر شوهرم چند ماه پيش بهم زده بود گفت كسي كه كارو نخواد حق نداره پسرمو بخواد 

شوهرم برده اوناس هرچي اونا بگن قبول ميكنه هرچي اونا بگن همون كارو ميكنه