2777
2789

کسایی که دیگران رو به هر شکلی تشویق به خودکشی می کنن به نظرم جزو پست فطرت ترین آدمای روی زمینن. طرف به هر دلیلی احساس می کنه به آخر خط رسیده. تحملش تموم شده. شاید احتیاج به یه دلگرمی یا کمک داره که بتونه ادامه بده. برای همین میاد و حرف می زنه. شما کی هستین که پسر یا دختر، خواهر یا برادر مردمو تشویق به مردن می کنین؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
منم شوهر عوضيم جدا شد و رفت و شاده  همه چي شانسه شانس فقط

کی گفته هیچی به شانس بستگی نداره به خود آدم بستگی داره بنظرم اگه بهش فکر میکنی فراموشش کن زندگی کن و به همه نشون بده که چقدر خوشحالی 

کابر قدیمی و پوکیدهه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم چهار پنج ماه پیش خودکشی کرد 

من افسردگی گرفتم 

اونم خودکشی سر یه چیز چرت 

مامانش فهمیده بود دوست پسر داره گفته بود به بابات میگم باباهه از این پولدار خفنا که خیلی خرشون می‌ره 

گفته بود پسره رو میکشم 

اینم خواسته بود بترسونتشون 

قرص قلب خورده بود ولی واقعا مرد🥲🥲

دوستم خودشو کشت خانوادش خیلی اذیت شده ولی همه فراموشش کردن چن سال گذشته حتی هنوز چهلمشم نشده بود رفیق صمیمیش تولد گرفت رفتیم زدیم رقصیدیم😑💔

فقط هفته اول برامون تازگی داشت

الانم هرجا که هست خودشه و خودش خدا داند

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

بچه ها بحث خودکشی شد من نگران یکی از کاربرا هستم  یه هفته پیش بهم درخواست دوستی داد چند شب با هم درددل کردیم  چند شب پیش من انلاین نبودم پیام داده بود دو بسته قرص خواب گرفتم میخوام بخورم بعد خداحافظی کرده بود

یکی از اقوام دور ما فوت کرده بود بر اثر تصادف

ولی بعد شایعه شد که خودکشی کرده و خانوادش اینطوری گفته بودن که بخاطر تصادف فوت شده

دو شب بعد اومده بود جبه خواب یکی از اقوامش که اینجا خیلی تاریکه من میترسم به شوهرم بگیید بیاد کمکم

بنده خدا یه دختر خیلی خوشگلم داشت 

😭😭😭😭برام دعا کنید 

دایی دوست صمیمیم به خاطر دوستش خودکشی کرد قرص برنج خورد ۱۰سال پیش لحظات آخر عمرش با حال خیلی بد پشیمون پشیمون بود و التماس می کرد نمیره و نجاتش بدن اما متاسفانه نشد داغ مرگش برای چیز پوچ بی طرف داغ التماساش یه طرف دیگه 

دایی دوست صمیمیم به خاطر دوستش خودکشی کرد قرص برنج خورد ۱۰سال پیش لحظات آخر عمرش با حال خیلی بد پشیم ...

دختر عموی شوهرم چند سال پیش خودسوزی کرد اونم التماس میکرده نذارن بمیره

اونایی که کشته میشن چرا؟اون بدبختها که گناهی نکردن

چون خونشون به ناحق ریخته شده ..روحشون در عذابه 

نه اینکه خدادعذابشون بده ولی روحشون بخاطر این ناحقی همیشه ناراحت وبیقرارن و فکر میکنن که دارن خواب وحشتناک میبینن که نمیتونن بیدار شن

تازه وارد نیستم این چندمین پروفایلمه