2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرد سرد ه

| مشاهده متن کامل بحث + 19756 بازدید | 148 پست
وااا این چه حرفیه عزیزم  به دشمنتم این پیشنهادو نده سردی دست خود ادم نیست عزیزم  باید ق ...

اگه بد بود که قانون راه طلاق رو پیشنهاد نمی‌داد در ضمن خودش میگه من همه راه ها رو رفتم نتیجه نگرفتم

مثل همه دنیا. رابطه دوستی و بعد هم مدتی زندگی کردن با همدیگه قبل ازدواج  البته که تو ایران واس ...

مثال های وافری دیده شده از افراد  خارجی مهمی 

که  سالها زندگی مشترک بدون ازدواج داشتند 

و بعد ازدواج و دو و سه سال زندگی از هم جدا شدند

زندگی رو ساده گرفتید 

که با فرض دو سه سال زندگی یا حتی 10 سال زندگی بدون ازدواج رسمی،و بعد ازدواج، اون  چند سال رو عامل تداوم زندگی  میدونید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بد بود که قانون راه طلاق رو پیشنهاد نمی‌داد در ضمن خودش میگه من همه راه ها رو رفتم نتیجه نگرفتم

من کلا با معقوله طلاق موافق نیستم 

میدونم مسئله ی مهمیه اما درمان داره 

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  

اگه خدایی نکرده بیفتی تو کار گناه..فردا پس فردا تو مقصر میشی وهیچکس اونو مقصر نمیبینه..پس حتما برو دکتر وببین که گرایش جنسیتی شوهرت چیه...اگه نرمال وفقط از سردیه که درست میشه

خوبه به راه خلاف کشیده بشه تو راضی میشی؟

وا قطعا نه 

ولی میگم میشه روی این مسائل کار کرد

افراد خبره هستن که کارشون همینه که درمان کنن

ی دوره به اون افراد مراجعه کنه 

نتیجه نداد در مرحله اخر به طلاق فکر کنه

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
نه کم کم این درد  دچار شد  اوایل ازدواج دوهفته یکبار الان ۴ ماه یکبار شده

شوهرمن اول ازداج ماهی یباربود بعدشد۳ماه یبار رفتیم دکتر ی قرصایی داده بهتره

گرمونه هم میدم بخوره الان بهترشده

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍