2777
2789
عنوان

چیکار کنم از سرعت بالا نترسم

102 بازدید | 27 پست

۲۰ سال از خدا عمر گرفتم هر موقع تو ماشین کسی نشستم سرعتش از ۴۰ زیاد شد قلبم داغ شد . الان خودم چطوری از دنده ۲ بیشتر برررررم آخه. عجلتون چیه 

از ۴۰ می‌ره بالا انگار آب جوش می‌ریزن رو قلبم دلهره میگیرم نمیخااام 

یه چندبار جای خلوت با دنده های بالاتر برو تا ترست بریزه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت من ماشینو میترسن بدن دستم همین میشینم فوری میرم رو ۷۰ تو شهر🤣🤣 خیر سرم ۱ ماهه گواهینامه گرفتم تو این زمینه جو گیرم یکم

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

😂😂پس باید تو ماشین داداش من بشینی 

تو هوا رانندگی میکنه😐😂

من تو مجردی داداشم ترسمو از سرعت ریخته

الان شوهرم تند میره عین خیالم نیست

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

منم ترس داشتم از ۳ برم ۴ 

اما الان خیلی برام راحت شده  فقط اولش سخته عزیزم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه چندبار جای خلوت با دنده های بالاتر برو تا ترست بریزه

جای خلوت رید تو رانندگیم دیگه . آموزشگاه که می‌بره بیابون بابامم می‌بره خاکی خر پر نمیزنه یه بار میرم خیابون چار تا ماشین میبینم قشنگ خودمووو خیس میکنم . منم جوجه ای میرم حرص همه در میاد

جای خلوت رید تو رانندگیم دیگه . آموزشگاه که می‌بره بیابون بابامم می‌بره خاکی خر پر نمیزنه یه بار میر ...

با پدرت برو تو جاده اصلی  

اونوقت من ماشینو میترسن بدن دستم همین میشینم فوری میرم رو ۷۰ تو شهر🤣🤣 خیر سرم ۱ ماهه گواهینامه گرف ...

علمشو ندارم چجوری فاصله مو با جلویی رعایت کنم نمالم . بابامم تا یه ذره نزدیک جلویی میشم از من بدتر میرینه ترمز دستی میده بالا داد میزنع وایساااا وایسا . جوری که من دارم یاد میگیرم سگ یاد میگیره آخه 

علمشو ندارم چجوری فاصله مو با جلویی رعایت کنم نمالم . بابامم تا یه ذره نزدیک جلویی میشم از من بدتر م ...

😂😂😂💔💔💔

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽