2777
2789

سلام دلتون شاد💖🌹 

نیت کنید و صلوات هدیه کنید ب ۱۴ معصوم و اموات 🌹 آن شاالله حاجت روا بشید💖🌹

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

۱۰۰ تا

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۰۰ تا هم من

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ای بابا چرا ما همش باید براشون صلوات بفرستیم اونا یکبار به خاطر ما دست به دعا شن🥺

عزیزم اونا هم دارن دعا مون می‌کنن 

امام زمان ب خواب یه شیخی (یادم نیست فک کنم شیخ مفید)اومدن و گفتن ما شما رو فراموش نکردیم و دعاتون میکنیم ک اگر فراموش کرده بودیم وضعتون این نبود 

مطمین باش دعا مون می‌کنن 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
با اجازه اسی  بچه ها ی سوال  بعد اذان مغرب شهادت تموم میشه؟   یعنی الان شهادت ت ...

عزیزم دقیق نمی‌دونم من

چی بگم والا🥺  منم ۱۲ تا میفرستم

قبول باشه آن شاالله خدا دلت رو شاد کنه و بهترین ها نصیبت بشه🌹💖