2777
2789
عنوان

خواهرم فقط ده سال و ده ماهشه پریود شده 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 80 پست
ای خدا به حرمت حضرت زهرا شفای برادر استارتر بده 🙏

الهی آمین 🤲🤲 فدای دل مهربونت آجی نمیدونی چقدر محتاج دعاست😓😓

همه چی تموم شد بخاطر پیمانم بهمون رحم نکردی😭😔
به نظر من اصلا بزرگش نکنید.بگید یه چیز خیلی طبیعی هست.اتفاقا تایمی هست که میتونی یه مقدار استراحت کن ...

چشم فردا میبرم همه چی براش میخرم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی فقط بگم؟میشه کامل بهش یاد بدی که چطور تند تند نوارو عوض کنه؟ببین تو سن کم آدم پریود میشه یه موقع جاییو لک میکنه حواسش نیس بعد خجالت زده میشه.براش نوارهای بلند بخرید نشتی نده(از این نازکا که جذب بالا دارن که اذیتم نشه) یا بهش یاد بدید اگر شب از جلو یا پشت لباسش خونی میشه هر دو رو دستمال تا کنه بذاره.من که هنوز تو این سن همین کارو میکنم😅با همه اینا چون کوچولو و شیطونه باز شاید جایی یه خال قرمز بندازه بهش بگید مراقب باش ولی اگر شد خجالت نکش واسه همه هست طبیعیه.اگر خونه ی کسی مهمون بودی خجالت نکش بیا به ما بگو هیچی نیست.یا اگر مدرسه بودی به معلم بگو یا سویشرتی چیزی ببند دور کمرت.راستی من مامانم یه دونه از این تشک پلاستیکی ها هست واسه جیش بچه کوچولو هاس از اونا دوخته بود😅آخه من خیلی خونم زیاد بود همش نگران بودم بریزه رو دشک..دیگه اون بود راااحت شب میخوابیدم.هنوز با این سنم که سه برابر اون موقع هست گاهی که خونم زیاده یه پتویی چیزی تا میکنه میذارم زیر کمرم اگه خون اومد تشکم خونی نشه

نگران نباشیددخترمنم تقریباتواین سن بودکه دوره ش شروع شداولش خیلی ناراحت شدم یه حسی بدی داشتم مدرسه ه ...

خیلی عالی ممنون از راهنمایت عزیز دلم😘❤️

یه چیزی فقط بگم؟میشه کامل بهش یاد بدی که چطور تند تند نوارو عوض کنه؟ببین تو سن کم آدم پریود میشه یه ...

ممنون عزیزم چند روز که پیش منه هر کاری بتونم براش انجام میدم 🥺🥺به مامانمم میگم حواسش بیشتر بهش باشه 😘

عزیزم سنش کم نیست و قبل از پریود حتما علائمی از شروع بلوغ داشته مثل رشد جوانه سینه این یعنی ورود به ...

اره داشت سینه هاش جونه زده بود و قدش یهویی بلندتر شده بود ولی با این حال بازم فکر نمی‌کردم انقد زود بشه 🥴🥺

سلام . قدش ماشاالله خوبه ناراحتی نداره . دستورات پزشک رو انجام بدید و حتما کلاس ورزش بفرستیدش بویژه ...

چشم ممنون از راهنماییتون 🌹

2810