2777
2789
عنوان

خواهرم فقط ده سال و ده ماهشه پریود شده 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 80 پست
عزیزم با توجه با امضاتون میشه بپرسم داداشتون چش شده ؟

هفده سال پیش تصادف کرده و ضربه مغزی شد افتاده گوشه خونه 😭😭

همه چی تموم شد بخاطر پیمانم بهمون رحم نکردی😭😔

به نظرم این نگاه دلسوزی شما به طوری که انگار اتفاق خیلی بدی افتاده ناخوداگاه تاثیر میذاره روش و نگاه مادرتون زیبا تره با احترام❤️پریود رو فاجعه نبینید واقعا...راستی براش کیسه آب گرم اینا آماده کنید اگر فک میکنید درد داره و چیزای نفاخ ندید بخوره.مراقبتای پریود رو هم خودتون حتما بهتر میدونین بهش یاد بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی امضا تو خوندم کنکاو شدم ببخشید برادرت فوت شده؟؟

نه عزیزم مثل بچه دو سه ماهس افتاده گوشه خونه 😭😭 بمیرم براش

هفده سال پیش تصادف کرده و ضربه مغزی شد افتاده گوشه خونه 😭😭

ای خدا 😭😭 اون موقع سه سالش بوده ؟ رشد کرده یا همونطوری مونده ؟ بمیرم 😭😭😰

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
به نظرم این نگاه دلسوزی شما به طوری که انگار اتفاق خیلی بدی افتاده ناخوداگاه تاثیر میذاره روش و نگاه ...

چشم ممنون عزیزم نمی‌دونم چرا انقد دلم آشوبه 🥴🤦🏼‍♀️

الهی بمیرم برات عزیزم والا فاصله سنی خواهرم با مادرم زیاده به مادرم گفتم دل آرا پریود شده خیلی ریلکس ...

فدات بشم عزیزم من هم خواهر برادر سن کم دارم حستو میفهمم ما بزرگا اول واسه اینا مادری کردیم قشنگ درکت میکنم منم خیلی به احساسات و احوالشون حساسم.همینکه شمارو داره کلی هست 🤩

فدات بشم عزیزم من هم خواهر برادر سن کم دارم حستو میفهمم ما بزرگا اول واسه اینا مادری کردیم قشنگ درکت ...

مرسی قشنگم شانزده سال ازش بزرگترم 😅😅

مرسی قشنگم شانزده سال ازش بزرگترم 😅😅

منم همون حدودا یه کمی کمتر...نمیدونم خواهر برادر های هم سن چطوری ان ما که جونمون در میره واسه هم خیلی راضی ام که اینطوری هستیم.فقط بدیش اینه ما ازدواج میکنیم میریم زیاد نمیمونیم پیششون

ای خدا 😭😭 اون موقع سه سالش بوده ؟ رشد کرده یا همونطوری مونده ؟ بمیرم 😭😭😰

نه عزیزم اون موقع فقط ده ماهش بود 😭😭😭 اره رشد کرده خیلی قد بلنده آبجیش بمیره 😓😓😭 ولی حیف

منم همون حدودا یه کمی کمتر...نمیدونم خواهر برادر های هم سن چطوری ان ما که جونمون در میره واسه هم خیل ...

اره والا من دوسه ماه یه بار خانوادمو میبینم 😓🥺

نه عزیزم اون موقع فقط ده ماهش بود 😭😭😭 اره رشد کرده خیلی قد بلنده آبجیش بمیره 😓😓😭 ولی حیف

ای خدا به حرمت حضرت زهرا شفای برادر استارتر بده 🙏

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
2810